Befado kinderschoenen 114X461 blauw

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado kinderschoenen 114X461 in blauw zijn de perfecte keuze voor elke kleuter. Comfortabel en functioneel, ontworpen voor de jongste gebruikers die actief tijd doorbrengen op de kleuterschool, op de speelplaats en tijdens het spelen thuis.

Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardige, ademende katoenen stoffen, die niet alleen de kindervoeten van voldoende luchtcirculatie voorzien, maar ook gemakkelijk schoon te houden zijn. Het garanderen van hygiëne in kinderschoenen is een belangrijk aspect waar ouders aandacht aan besteden, en Befado voldoet aan deze verwachtingen.

Een belangrijk voordeel van de schoenen is hun ontwerp, dat er niet alleen modieus uitziet dankzij de prachtige blauwe kleur, maar de voet ook optisch kleiner maakt, wat kinderen en hun ouders zeker zal aanspreken. Deze schoenen zijn ook perfect voor kinderen met smallere en kleinere voeten, waardoor ze een goede pasvorm en ondersteuning garanderen.

De veiligheid van de baby staat voorop. Daarom zijn Befado-schoenen gecertificeerd door orthopedisten, waardoor ouders er zeker van kunnen zijn dat het schoeisel de goede ontwikkeling van de voet van het kind ondersteunt. De stijve hielkap is een ander element dat is ontworpen om de voet te beschermen en te stabiliseren. Door de klittenbandsluiting kunnen kinderen gemakkelijker zelf hun schoenen aan- en uittrekken, waardoor hun handvaardigheid en onafhankelijkheid worden ontwikkeld.

Het product weegt slechts 0,4 kg in de individuele verpakking, wat zijn lichtheid bewijst, en dit is een belangrijk kenmerk voor comfortabel gebruik door de jongsten. Befado kinderschoenen 114X461 geeft niet alleen om de gezondheid en het comfort van kinderen, maar ook om hun onafhankelijkheid en veiligheid tijdens het spelen.

De categorie "Voor kinderen » Kinderpantoffels" benadrukt dat deze schoenen bij uitstek geschikt zijn voor de behoeften van kleuters, terwijl ze een aantrekkelijk accessoire zijn dat de dagelijkse garderobe aanvult. Door te kiezen voor schoenen van Befado kunnen ouders er zeker van zijn dat hun kinderen een product van de hoogste kwaliteit ontvangen, dat met zorg voor hun ontwikkelende voeten is gemaakt.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap
  • Kleur: blauw
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: klittenband
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.4

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|