Befado kinderschoenen 114X457 roze

Artikel niet beschikbaar ;(

Product: Befado kinderschoenen 114X457 roze – perfecte schoenen voor de kleuterschool

Bij het kiezen van schoenen voor ons kind concentreren we ons op comfort, veiligheid en esthetiek. Befado, een bekende fabrikant van kinderschoenen, voldoet aan deze behoeften door het model 114X457 te presenteren in een charmante roze kleur, speciaal ontworpen voor kleine gebruikers.

Het merk Befado is al jaren gespecialiseerd in het maken van schoenen die de gezonde ontwikkeling van kindervoeten ondersteunen. Daarom is het 114X457-schoeisel uitgerust met een stijve hielkap, wat cruciaal is voor een goede stabilisatie van de hiel en enkel. Dit ontwerp garandeert de veiligheid van de kleine gebruiker tijdens het spelen op de kleuterschool, op de speelplaats of tijdens dagelijkse wandelingen.

Het draagcomfort wordt verzekerd door het bovenwerk van ademende katoenen stoffen. Dit materiaal garandeert voldoende luchtcirculatie, wat vooral belangrijk is op warmere dagen. Ademende stof vermindert het risico op oververhitting van uw voeten en houdt ze de hele dag hygiënisch.

Befado 114X457 schoenen zijn niet alleen comfortabel, maar bevorderen ook de onafhankelijkheid van het kind - dankzij het eenvoudige klittenbandsluitingssysteem kunnen kinderen ze zelf aan- en uittrekken, wat een belangrijk aspect is bij het ontwikkelen van de motorische vaardigheden en onafhankelijkheid van kinderen.

Het schoeisel is esthetisch afgestemd op de voet van een kind en vermindert deze visueel, waardoor deze er mooier uitziet. Ook voor kinderen met smallere voeten is dit een voordeel, omdat de schoenen daar perfect op passen, niet los zitten en dit voorkomt dat de voet wegglijdt tijdens het lopen.

De veiligheid wordt bevestigd door certificaten en aanbevelingen van orthopedisten. Door schoenen van dit merk te kopen, weten ouders zeker dat ze voor een product hebben gekozen dat de gezonde ontwikkeling van hun kind ondersteunt.

Befado kinderschoen 114X457 wordt geleverd in een prachtige roze kleur die kleine fashionista's zeker zal aanspreken. Slippers zijn vooral bedoeld voor meisjes en vormen een mooi en praktisch onderdeel van de kindergarderobe.

Kortom, Befado 114X457-schoenen zijn niet alleen mooie, maar vooral doordachte schoenen voor meisjes die comfort, veiligheid en een gezonde ontwikkeling van de voeten garanderen, en een uitstekende keuze zijn voor verschillende kleuterschoolactiviteiten.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap
  • Kleur: roze
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: klittenband
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.4

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|