Befado kinderschoenen 114X360 roze grijs

Artikel niet beschikbaar ;(

**Befado kinderschoenen 114X360 - Perfecte pantoffels voor de kleuterschool**

Het kiezen van het juiste schoeisel voor onze kleintjes is niet alleen een kwestie van esthetiek, maar vooral van het comfort en de gezondheid van de zich ontwikkelende voeten. **Befado 114X360 schoenen** is een model dat is gemaakt met de behoeften van actieve kleuters in gedachten. Hun roze en grijze kleuren zullen de aandacht trekken van elke kleine liefhebber van felle kleuren, terwijl ze universeel en geschikt blijven voor vele stijlen.

**Handig en gemakkelijk te gebruiken**

Het bovenwerk is gemaakt van **ademende katoenen stoffen** waardoor de huid van de voet kan ademen gedurende de hele dag van spelen, leren en ontdekken van de wereld. Ze zorgen niet alleen voor een goede hygiëne, maar zorgen er ook voor dat uw kleintje geen last krijgt van ongemakken en een onaangenaam gevoel van vochtigheid.

**Befado 114X360** schoenen zijn zorgvuldig ontworpen om goed aan te sluiten bij de vorm van kleine voeten, wat vooral belangrijk is voor kinderen met smallere en kleinere voeten. Bovendien is de optische verkleining van de voet een effect dat veel ouders om esthetische redenen waarderen.

Eenvoudig klittenband is een soort sluiting waarmee de allerkleinsten, zelfs kinderen in de kleuterklas, gemakkelijk zelf schoenen kunnen aan- en uittrekken, wat de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden en onafhankelijkheid ondersteunt.

**Veiligheid en gezonde voetontwikkeling**

De veiligheid van de baby is een prioriteit. Daarom kunnen we er niet omheen dat Befado-schoenen het certificaat "Healthy Foot Sign"** hebben, wat betekent dat ze worden aanbevolen door orthopedisten en voldoen aan hoge gezondheidsnormen. Een stijve hielkap is een belangrijk element dat de hiel stabiliseert en beschermt, terwijl de juiste houding wordt ondersteund.

**Productspecificatie:**

- **Producent:** Befado

- **Categorie:** Voor kinderen » Kinderslippers

- **Kleur:** Roze met grijze accenten

- **Materiaal:** Katoenen stof

- **Geslacht:** Meisjes

- **Soort bevestiging:** Klittenband

- **Aanvullende informatie:** Stijve hak, certificaat "Healthy Foot Sign".

Met **Befado kinderschoenen 114X360** kunnen ouders er zeker van zijn dat ze zich concentreren op de gezondheid en het plezier van hun kinderen, en kunnen kleuters de wereld vrijelijk ontdekken en genieten van elk moment dat ze spelen en leren. Je bezorgt je kinderen niet alleen een stijlvolle, maar vooral een gezonde start van de dag.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Kleur: roze Grijs
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: klittenband

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|