Befado kinderschoenen 110P419 grijs

Artikel niet beschikbaar ;(

Het kiezen van het juiste schoeisel voor kinderen is van groot belang voor zowel hun veiligheid als een goede ontwikkeling. Befado kinderschoenen 110P419 grijs is niet alleen een stijlvolle optie voor een peuter, maar vooral een gezonde keuze die is goedgekeurd door orthopedische experts.

Deze uiterst functionele Befado kinderpantoffels zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van kinderen die net aan hun avontuur met wandelen beginnen of die veel tijd op de kleuterschool of thuis doorbrengen. Het bovenwerk van ademende katoenen materialen garandeert dat uw voeten de hele dag hygiënisch en droog blijven.

De constructie van schoenen in overeenstemming met het Healthy Foot-teken benadrukt de zorg van de fabrikant voor de groeiende kindervoeten. Een stijve hiel en een goed geconstrueerde schoen stabiliseren niet alleen de voet, maar ondersteunen ook de juiste vorm van de longitudinale en transversale voetboog. Een speciaal geprofileerd leren inzetstuk is een ander element dat de gezonde ontwikkeling van het kind garandeert.

Bijkomende voordelen, zoals de zool met ventilatiesysteem, zorgen ervoor dat de voet van het kind ‘ademt’, waardoor de kans op zweten en nare geurtjes kleiner wordt. Het 110P419-model onderscheidt zich ook door een brede teen, die voldoende ruimte biedt voor de vingers, wat cruciaal is voor kinderen die actief de wereld verkennen op de kleuterschool of op de speelplaats.

De schoenen zijn esthetisch uitgevoerd in grijs, afgestemd op de behoeften van jongens en maken dankzij praktische sluitingen het snel en gemakkelijk aan- en uittrekken door kinderen mogelijk.

Het gewicht van het product met individuele verpakking bedraagt ​​slechts 0,4 kg, wat de lichtheid van de schoenen bewijst: ze belasten de benen van het kind niet onnodig, wat een gevoel van vrijheid en onberispelijk draagcomfort geeft.

Befado is een merk dat al jaren zorg draagt ​​voor de gezondheid en het comfort van kinderen, dus kiezen voor kinderschoenen 110P419 is een investering in de gezonde stappen van onze kinderen. Of het nu gaat om de eerste wandelpogingen of om urenlang spelen: bij Befado weet u zeker dat uw kind in goede handen is.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Leren binnenzool Gezonde voet teken
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: de jongens
  • Type sluiting: Sluitingen
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.4

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
Snel, efficiënt, probleemloos! Ik raad het 100% aan!
|