Befado kinderschoenen 109P154 roze grijs

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado is een bekend Pools merk gespecialiseerd in de productie van kinderschoenen, dat bekend staat om zijn aandacht voor de gezonde ontwikkeling van kindervoeten. Hun 109P154-schoenen in de kleuren roze en grijs zijn een uitstekende keuze voor ouders die niet alleen op zoek zijn naar schattige pantoffels voor hun kinderen, maar ook naar functioneel en gezond schoeisel.

Het gepresenteerde model 109P154 zijn pantoffels in de vorm van ballerina's, die zowel perfect zijn voor gebruik thuis als voor actief spelen in de tuin. Hun meest modieuze patronen en aantrekkelijke kleuren zullen zeker veel kleine dames aanspreken.

Deze prachtige pantoffels zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen en bieden comfort en voldoende ventilatie dankzij hun ademende constructie. Klittenband maakt het voor het kind gemakkelijker om zelfstandig schoenen aan en uit te trekken, wat de zelfstandigheid helpt ontwikkelen en de motorische ontwikkeling stimuleert. Een stijve hiel is cruciaal voor voldoende ondersteuning en stabilisatie en zorgt voor veilige eerste stappen.

Een flexibele antislipzool van thermorubber garandeert grip en veiligheid op diverse ondergronden. Een voorgevormde binnenzool die aansluit bij de contouren van de voet van uw kind zorgt er samen met een katoenen binnenzool van topkwaliteit voor dat de voeten goed ondersteund en tegelijkertijd comfortabel zijn.

Met het certificaat ‘Gezonde Voet’ kunnen ouders er zeker van zijn dat Befado pantoffels de gezonde ontwikkeling van de voetjes van hun kind ondersteunen. Dit bevestigt dat het schoeisel is ontworpen met de anatomie van de voet in gedachten, wat bijdraagt ​​aan comfort en orthopedische preventie.

Het Befado-product is bedoeld voor meisjes en is verkrijgbaar in een interessant kleurenpalet van roze en grijs, dat gemakkelijk te combineren is met een verscheidenheid aan huis- en kleuteroutfits. Hoewel deze pantoffels geen directe verwijzing hebben naar een specifieke held uit sprookjes of films, zal hun esthetiek zeker gewaardeerd worden door kleine fans van modieuze en comfortabele schoenen.

Kiezen voor schoenen van Befado is een investering in de gezondheid van de voeten van uw kind en het comfort en geluk van uw peuter, die dankzij hen veilig en met plezier de wereld kan verkennen. In de categorie kinderpantoffels winnen deze schattige ballerina's met klittenband de harten van kinderen en de volledige erkenning van hun ouders.

  • Kleur: roze Grijs
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: klittenband
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Karakter: gebrek
  • Materiaal: Kleding stof

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|