Befado gele kinderschoenen 350P014 rood marineblauw blauw

Artikel niet beschikbaar ;(

Het nieuwste aanbod van het merk Befado is het kleurrijke en energieke kinderschoenenmodel 350P014, dat functionaliteit, comfort en een aantrekkelijk uiterlijk combineert. Dankzij hun ontwerp zijn ze bedoeld voor actieve kinderen die waarde hechten aan vrijheid en comfort tijdens het buitenspelen.

Het ontwerp van de sandalen trekt de aandacht met een levendige combinatie van kleuren - rood, marineblauw en blauw, waardoor de schoenen gemakkelijk passen in de esthetiek van kinderen en een opvallende aanvulling kunnen zijn op veel zomeroutfits.

Befado, bij ouders bekend en gewaardeerd om de kwaliteit van haar producten, zette ook dit keer in op hoogwaardige materialen. Het bovenwerk van de schoenen is gemaakt van ademende katoenen stoffen, wat cruciaal is voor het behoud van een goede hygiëne van de voeten van het kind en hun comfort tijdens het dragen. Het verzorgen van de gezondheid van kleine voetjes is de prioriteit van het merk Befado.

De sandalen zijn uitgerust met het innovatieve Flex-B systeem, waardoor de zool goed kan buigen op plaatsen die door orthopedisten worden aanbevolen, waardoor de natuurlijke ontwikkeling van de voet en de juiste houding ervan worden ondersteund. Bovendien vormt het gele element op de zool niet alleen een kenmerkend teken van de originaliteit van het product, maar voegt het ook een energiek karakter toe aan het geheel.

Befado-schoenen hebben ook een stijve hielkap, wat een belangrijk element is dat zorgt voor voldoende ondersteuning van de hiel. De binnenzool van leer garandeert bovendien gebruiksgemak en absorbeert overtollig vocht.

Dankzij de sterke en eenvoudig aan te passen klittenbandsluitingen kan het kind de schoenen snel en zelfstandig aanpassen, wat kinderen onafhankelijkheid leert en een handige oplossing is voor ouders.

Befado 350P014 kindersandalen zijn de perfecte oplossing voor jongens die waarde hechten aan actieve recreatie en plezier op warme dagen. Zorgvuldig gemaakt, gecertificeerd en aanbevolen door specialisten, zijn ze een veilige keuze voor bewuste ouders die op zoek zijn naar schoenen voor hun kinderen die gezonde normen combineren met een aantrekkelijk uiterlijk.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Leren binnenzool
  • Producentcode: 350p014
  • Kleur: rood Marine blauw
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: de jongens
  • Type sluiting: klittenband

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
|