Bestelle Ballerina's bruin

Artikel niet beschikbaar ;(

Stijlvol en comfortabel - zo kun je de bruine ballerina's van Bestelle kort omschrijven, een perfecte keuze voor iedere vrouw die waarde hecht aan de combinatie van modieus design met comfort van alledag.

De fabrikant Bestelle staat bekend om het produceren van damesschoenen die inspelen op de huidige modetrends. In de categorie ballerina's onderscheidt Bestelle zich door zijn hoogwaardige afwerking en doordachte stijl die zowel bij casual als elegantere outfits past.

Het materiaal waarvan deze ballerinaschoenen zijn gemaakt is ecologisch leer, wat een geweldige oplossing is voor mensen die op zoek zijn naar alternatieven voor natuurlijk leer zonder concessies te doen aan de esthetiek. Ecologisch leer is ook gemakkelijk schoon te maken, wat de bruikbaarheid van deze schoenen nog verder vergroot.

Het materiaal van de binnenzool is niet precies gespecificeerd, maar vanwege de normen van het merk Bestelle kan worden aangenomen dat deze comfortabel en voetvriendelijk is en de hele dag door voldoende ventilatie en gebruikscomfort garandeert.

Ballerina's zijn slip-on, wat snelheid en gemak bij het aan- en uittrekken van de schoenen garandeert. Het ontbreken van sluitingen of riempjes maakt deze schoenen uiterst functioneel, wat elke vrouw zal waarderen in haar dagelijkse haast.

De hakhoogte bedraagt ​​3,0 cm, wat een ideale oplossing is omdat platte schoenen voor sommige gebruikers oncomfortabel kunnen zijn. Een klein platform zorgt voor een zachte lift, waardoor het silhouet iets langwerpig wordt, maar tegelijkertijd blijft de voet tijdens het lopen in een comfortabele en natuurlijke positie.

Qua esthetiek ziet de bruine en beige kleur van de ballerina's van Bestelle er elegant en universeel uit. De schoenen passen bij veel kleuren, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met diverse kledingcombinaties. Het dominante gebrek aan patroon benadrukt het klassieke karakter van de schoenen, waardoor deze ballerina’s een tijdloos onderdeel van de garderobe zijn.

Een bijkomend kenmerk van Bestelle-schoenen is het ontbreken van extra ornamenten en versieringen, waardoor deze ballerinaschoenen eleganter en eenvoudiger zijn en een uitstekende keuze zijn voor vrouwen die minimalistische en tijdloze accenten in hun stijl waarderen.

  • Buitenmateriaal: kunstleer
  • Materiaal binnenzool: ander
  • Sluiting: aantrekken
  • Hoogte hak / plateauzool (cm): 3.0
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Kleur: bruin, beige
  • Extra functies: gebrek
  • Hak-/platformhoogte: 3.0

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|