American Club-ballerina's rood

Artikel niet beschikbaar ;(

Ontdek comfort en stijl met ballerina's van American Club in een verfrissende rode kleur! Model 3008 is de perfecte combinatie van functionaliteit en modieus design, waardoor voor elke gelegenheid het perfecte schoeisel voor uw kind ontstaat.

Deze schattige ballerina's zijn zorgvuldig ontworpen met de groeiende voetjes van kinderen in gedachten. Het bovenwerk van synthetisch materiaal van de hoogste kwaliteit is zowel duurzaam als flexibel, wat zorgt voor comfort, zelfs als je het de hele dag draagt. Bovendien trekt de intens rode kleur de aandacht en voegt karakter toe aan elke styling.

De fabrikant van American Club heeft altijd de nadruk gelegd op draagcomfort, wat blijkt uit de met natuurlijk leer gevoerde binnenzool, die anatomisch geprofileerd is zodat deze perfect aansluit op de vorm van de kindervoet. Een goed ontworpen binnenzool is de basis voor een gezonde ontwikkeling en ondersteunt de juiste stand van de voet tijdens het lopen.

De veiligheid tijdens het spelen wordt verzekerd door een zool van thermorubber, die zowel flexibel als slijtvast is, wat cruciaal is voor de avonturen van kinderen. Een groot voordeel van dit type zool is de grip, die uitglijden helpt voorkomen.

Een bijzonder kenmerk van de ballerina's van American Club is een stijve hielkap die de hiel stabiliseert en verhindert dat deze beweegt, wat vooral belangrijk is bij kinderschoenen. Het comfort bij het aan- en uittrekken van de schoenen wordt verzekerd door een praktische klittenbandsluiting, die een snelle en eenvoudige aanpassing mogelijk maakt, bij uitstek geschikt voor kleine handen.

American Club ballerina's zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvolle elegantie voor kleine dames. In de kindercategorie zijn deze ballerina's een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar schoenen die comfort en een aantrekkelijk uiterlijk combineren.

Kies voor ballerina's van American Club model 3008 en geef uw kind comfort en stijl voor elke gelegenheid!

  • Extra informatie: Stijve hielkap Leren binnenzool Geprofileerd inzetstuk
  • Type sluiting: klittenband
  • Kleur: rood

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
Leuk contact, ruilen voor een andere maat perfect gedaan - ik raad het aan :)