Zorg voor de conditie van... je schoenen!


Het verzorgen van schoenen is niet alleen het regelmatig schoonmaken, correct opbergen en systematisch vervangen van inlegzolen. Als u wilt dat uw schoenen in de beste staat verkeren, zet dan in op verschillende schoenenproducten. In dit artikel hebben we de meest populaire van hen verzameld en hun doel besproken en hoe ze te gebruiken.

Hoe zorg je voor schoenen?

Elke dag zorg je voor de conditie van je lichaam, haar en kleding. Dus waarom zou je niet voor je schoenen zorgen? Zeker, ze zullen je snel terugbetalen met een onberispelijk uiterlijk. Een goede schoenverzorging is ook een effectieve manier om hun leven te verlengen.

Voor het beste resultaat moet u uw schoenen regelmatig schoonmaken, bewaar ze goeden vervang de inzetstukken regelmatig.

Makkelijker, sneller, effectiever

Het verzorgen van je schoenen is vaak een moeizaam proces dat gelukkig altijd mooie resultaten oplevert. Uw schoeisel ziet er niet alleen beter uit, maar gaat ook veel langer mee. Om deze taak gemakkelijker te maken, wees niet bang om speciale schoenproducten te gebruiken. 

Er zijn veel verschillende preparaten en accessoires op de markt, waardoor het onderhoud van je schoenen veel gemakkelijker wordt! Vraagt ​​u zich af welke het beste bij u passen? Om al uw twijfels hierover weg te nemen, hebben we de meest populaire schoenverzorgingsproducten op één plek verzameld en het gebruik ervan besproken. Werken!

Impregneren van schoenen

Een van de meest populaire cosmetica voor schoenen zijn spray-impregnaties, die tot taak hebben schoenen te beschermen tegen vuil en water. Door het gebruik van dit product krijgt het materiaal een extra beschermlaag, terwijl de ademende eigenschappen behouden blijven. 

Gebruik:

 1. Schone schoenen.
 2. Schud de fles met het impregneermiddel.
 3. Spray de impregnering over het gehele oppervlak van de schoen.
 4. Veeg overtollig product weg met een schone, droge doek.
 5. Wacht 24 uur voordat je je schoenen weer aantrekt.

Schoensmeer

Leren schoenen zijn vaak een behoorlijke investering. Om te genieten van hun onberispelijke uiterlijk en om de natuurlijke schoonheid van het leer naar voren te brengen, moet u de schoenen regelmatig poetsen. Hierdoor krijgen je schoenen ook een extra beschermende barrière die krassen of vlekken voorkomt en tegelijkertijd het vervagingsproces vertraagt.

Gebruik:

 1. Maak je schoenen schoon en doe de veters weg.
 2. Breng een kleine hoeveelheid schoenpoets aan op het bovenwerk.
 3. Wrijf het oppervlak van de schoen gelijkmatig in cirkelvormige bewegingen met een microvezeldoek.
 4. Poets de schoenen met een borstel van paardenhaar.
 5. Laat de schoenen drogen.

Deodorant voor schoenen

Als er na het uittrekken van je schoenen een onaangename geur in de lucht hangt, kan het de moeite waard zijn om te investeren in een deodorant voor schoenen. Het is een effectieve manier om de geur uit de binnenkant van de schoenen te verwijderen, bacteriën te bestrijden en de geur de hele dag fris te houden.

Gebruik:

 1. Schud de productfles goed met de spuitmond naar beneden gericht.
 2. Plaats de fles in de schoen en richt de spray naar de tenen.
 3. Spray het product ongeveer een seconde in.
 4. Wacht even en geniet van de frisheid.

Bleekmiddel voor schoenen

Relatief recent zijn er speciale producten op de markt verschenen voor het bleken van witte schoenen. Dit is een effectieve manier om gele verkleuring en moeilijk te verwijderen vlekken te bestrijden. Draag het op je favoriete sneakers om te genieten van de sneeuwwitte en esthetische uitstraling van je schoenen.

Gebruik:

 1. Maak je schoenen schoon en doe de veters weg.
 2. Schud de fles met het bleekmiddel voor schoenen.
 3. Druk op de applicator om het middel gelijkmatig te verdelen over plekken of over het hele bovenwerk.
 4. Laat de schoenen drogen.

Kleur opfrisser

Suède is een van de meest veeleisende materialen. Het neemt snel vocht op, is gevoelig voor vlekken en kleurvervaging. Als je wilt genieten van levendige kleuren op je favoriete suède schoenen, investeer dan in een gebruiksvriendelijke kleurverfrisser. Kies een spray in een kleur die bij het bovenwerk past en breng de kleuren weer tot leven.

Gebruik:

 1. Maak je schoenen schoon en doe de veters weg.
 2. Schud de fles met het product om de kleur op te frissen.
 3. Spray het product geleidelijk op een veilige afstand (min. 20 cm).
 4. Laat het product drogen voordat u een nieuwe laag aanbrengt.
 5. Laat de schoenen drogen.

Schoen brancard

Elke wandeling in nieuwe schoenen is een echte nachtmerrie voor jou? Om schaafwonden en blaren effectief te voorkomen, gebruikt u een product dat bedoeld is om schoenen uit te rekken. Een speciale spray of schuim zet de huid onmiddellijk uit, geeft haar elasticiteit en u zult eindelijk de hele dag genieten van een perfecte pasvorm en comfort. 

Gebruik:

 1. Spray de binnenkant van de schoenen.
 2. Doe schoenen aan je voeten.
 3. Wacht tot het product helemaal droog is.
 4. Herhaal de bewerking totdat u de gewenste resultaten krijgt.

Zorg voor het milieu door goed voor je schoenen te zorgen

Al deze cosmetica zijn relatief goedkoop en het gebruik ervan kan verrassende resultaten opleveren. Vergeet bij het kopen van schoenproducten echter niet om voor het milieu te zorgen. Kies biologisch afbreekbare technologieën die natuurvriendelijk zijn. Zorg ervoor dat de accessoires die je koopt gerecycled kunnen worden. Succes!