Welke winter trouwschoenen?

Winter trouwschoenen - ga voor comfort en functionaliteit

De weersomstandigheden in Polen tijdens de winter kunnen verschillen. Van temperaturen onder de 10 graden, wanneer de zon schijnt, regent het en de wind waait, tot echt ijzige dagen, wanneer de thermometers ver onder 0 graden zijn en de weg sneeuwt. De keuze van schoeisel moet daarom worden aangepast aan de heersende uitstraling. De schoenen moeten warm en comfortabel zijn en moeten ook zorgen voor de juiste stabiliteit - zelfs als de weg bevroren is. We raden aan om voor de huwelijksceremonie winterschoenen van goede kwaliteit te kiezen en naar de trouwzaal te brengen. Onder hen natuurlijk dameslaarzen en Jodhpur- herenlaarzen . Dames houden misschien ook van laarzen - bijvoorbeeld op hoge hakken, hakken of wiggen.

Bij het kiezen van een bruiloftsreceptie in de winter zijn er verschillende elementen om te overwegen:

  • Kies de juiste maat, maar onthoud dat schoenen je niet kunnen persen of vangen;
  • Dames moeten schoenen met een stabiele hak kiezen - bijv. Op een paal in plaats van een hak;
  • We raden aan ervoor te zorgen dat het geselecteerde schoenmodel niet nat wordt, omdat het winterweer u kan verrassen;
  • Het beste voor schoenen met een dikke zool - dit isoleert het been van de grond en garandeert thermisch comfort.

Houd er ook rekening mee dat wanneer de huwelijksceremonie voorbij is, gasten worden uitgenodigd in de trouwzaal waar de temperatuur volledig anders zal zijn. Het is daarom noodzakelijk om een ​​verandering van schoenen te kopen - licht, comfortabel en ideaal om te dansen. Heren moeten lage schoenen hebben , en favoriete damespumps of ballerina's . We adviseren welke modellen schoenen perfect voor een winterbruiloft er bovenop staan!

Welke schoenen moet ik dragen voor de ceremonie?

De huwelijksceremonie vindt meestal plaats in de kerk of in de burgerlijke stand, minder vaak op de plaats waar de bruiloft zal plaatsvinden. In dit verband is het de moeite waard om rekening te houden met het feit dat u tussen afzonderlijke locaties moet komen en rekening moet houden met de heersende weersomstandigheden. Daarom zullen warme schoenen met een hoger bovenwerk werken.

Onze suggesties voor vrouwen:

  • Dijhoge laarzen met kniekousen is een hit van de afgelopen jaren, die extreem vrouwelijk en sexy is. Dit soort schoenen past perfect bij jurken en garandeert tegelijkertijd thermisch comfort. Hakken zijn beschikbaar - bijvoorbeeld zwarte en platte hakken - bijvoorbeeld N / M zwarte suède geïsoleerde laarzen .
  • Soklaarzen op een hak - dit model wordt herkend door dames die van ongewone, maar zeer praktische en vrouwelijke oplossingen houden. Onder dit soort voorstellen, soklaarzen op een grijze LL-103p Gray .
  • Hoge hakken - korter dan de laarzen, ze zijn nog steeds geweldig tijdens de huwelijksceremonie. Een van de meest trendy suggesties zijn bijvoorbeeld NS039P Roodrode hoge hakken , die u ook in andere kleurenversies vindt.

Onze suggesties voor mannen:

  • Jodhpur-laarzen - is ongetwijfeld een van de meest gekozen opties door mannen voor dit soort gelegenheden. De enkelhoge schoenen beschermen perfect tegen kou en gaan tegelijkertijd samen met elegante stilering. Een voorbeeld van dit type schoenen zijn zwarte Pilpol 6030-laarzen .
  • Schoenen - dit soort schoenen wordt meestal door mannen gekozen voor zowel de ceremonie als het huwelijksfeest. Een product van goede kwaliteit moet in alle omstandigheden slagen voor het examen, bijvoorbeeld elegante marineblauwe schoenen .

Winter trouwschoenen - een perfect model voor de lol

Als je eenmaal van de plaats van de ceremonie naar de locatie van huwelijksplezier bent, kun je schoenen veranderen voor lichtere. Dankzij dit zal je been niet zweten en zul je tot het ochtendgloren met succes op de dansvloer spelen.

Onze suggesties voor trouwschoenen voor dames in de winter:

Suggesties voor winter trouwschoenen voor heren:

Een winterhuwelijk geeft veel stylingmogelijkheden. We moedigen u aan om vertrouwd te raken met het aanbod van ButyModne.pl - we zijn ervan overtuigd dat u een model vindt dat is afgestemd op uw behoeften! Geniet van uw winkelen en veel plezier tot het ochtendgloren!