TRENDY Wiosna / Lato 17: BOTKI

De lente komt snel! Op het gazon zie je kleine brokjes groen gras en zelfs krokussen of sneeuwklokjes. Heb je nog steeds zware, winterlaarzen op je voeten? Het is te koud voor sneakers, laat staan balletschoenen, dus wat te dragen? BOTKI! Dit is wat de grootste fashionista's zullen worden - Chiara Ferragani, Olivia Palermo en Ines dela Fressange. Ze veroverden Parijs, regenachtig Londen en New York. Maar wat weten we over hen, dit zijn tenslotte schoenen voor de winter. Nou nee! Laarzen blijven ook bij ons in de lente! En je zult zien waarom!

Laarzen verschenen in de trends al in de herfst. Iets voor de enkel en op de paal. Geen gekheid. De lente heeft ons deze keer echter een frisse wind meegebracht. Op de catwalks domineren expressief, gek en kleurrijk.

Ze kunnen worden ingekleurd in esfloresses zoals Emilio Pucci of goudkleurig en spiegelend als Louis Vuitton. Of misschien heb je liever degene die de meester van het combineren van kitsch en de kunst van Muccio Prada op je show liet zien?

Crazy en lelijke schoenen zijn een van de sterkste trends van dit seizoen! We zullen dergelijke spectaculaire patronen niet zien in Poolse straten, maar waarom zouden we onze stilering niet versieren met een compromis tussen mode en comfort en bruikbaarheid? Of is het misschien het beste om trends te combineren? Of is het misschien beter om de klassiekers op te zetten? Het hangt, zoals altijd, af van humor, weer en een miljoen andere variabelen. Hier zijn enkele van onze suggesties!

Een klassieke broek op een comfortabele paal is een solide aanvulling op de dagelijkse styling.

Casual stijl kan gemakkelijk karakter krijgen door zware laarzen te gebruiken. Als je denkt dat comfort de basis is en je hebt altijd haast, zal dit zeker een goede keuze voor je zijn.

In de voorjaarscollecties kwam een lang onzichtbaar brons aan ons terug. Ten eerste was het alleen een metgezel in de vorm van accessoires, maar nu verschijnt het als een volwaardige en zelfs toonaangevende kleur in de stijl. Chocoladebruine schaduw is de favoriete schaduw van sterren, maar je kunt ook gokken op een cognac of een licht koperen tint bruin. Wat past het? Voor alles. Voor gebotteld groen, voor saffraan geel, het combineert prachtig met wit en natuurlijk alle tinten van room en bruin.

Vergeet niet dat je niet gek wordt en de trend van de herfstoorring niet overzet naar schoenen! :)