Schoenen voor het carnaval - de beste voorstellen 2019

De oudejaarsavond is achter ons en het carnaval gaat voor ons. Dat is de periode van het jaar waarin je gewoon moet spelen, ongeacht alles. Maar om dat te laten gebeuren, naast een geweldige gebeurtenis, zou je ook een mooie, unieke stilering moeten vinden waarin je je een ster voelt. Hoe het te doen? Persoonlijk raden we je aan om te beginnen met ... schoenen! Dit is geen traditionele aanpak, maar het is aan de schoenen om te beslissen hoe goed je bent op het carnavalsfeest.

Plat, maar comfortabel

Platte schoenen passen ondanks de vele stijlen. Bovendien betekent plat niet helemaal zonder toename. Dergelijke schoenen kunnen twee- en drie-inch hakken hebben, waardoor goedkoop een plezier wordt. Veel carnavalsfeesten worden geassocieerd met verschillende dresscode, soms verkleden ze zich. In dit geval is het het beste om lage hakken of mooie balletschoenen te gebruiken. Onthoud dat gemak het belangrijkste is, vooral als je plezier wilt hebben. Ballerina 's passen in broeken en korte rokjes.

Hoog maar sexy

Hoge laarzen, zoals hoge hakken , zijn de perfecte keuze als je naar een carnavalsfeest gaat in een mooie, elegante jurk. Gelukkig zijn hoge hakken de laatste tijd niet in de mode, en die zijn iets lager, waardoor de benen langer worden en mooie, vrouwelijke kalveren worden benadrukt. Trek zo'n schoeisel aan voor een pop-up jurk en je zult iedereen in de kamer uitschakelen. Denk ook aan kleuren. Hoewel zwarte stiletto's klassiek zijn, is het de moeite waard om de tijd van het carnaval nieuw leven in te blazen met nieuwe, mooiere kleuren. Misschien is rood, wit of blauw precies goed?

Match de schoenen aan de outfit en ... jezelf!

Er zijn veel verschillende paar schoenen op de markt die geschikt zijn voor jurken. We raden u aan om onze afdeling te bekijken met pompen, maar ook met lage schoenen. Misschien vindt u dit meest interessante en het meest passende paar voor uzelf. En als dit gebeurt, laat ons weten dat je een geweldige tijd hebt tijdens het extreem lange carnaval van dit jaar!