Kerstschoenen - wat is de beste keuze?

Comfortabel. Dit wordt bevestigd door elke vrouw die langer dan twee uur op een te hoge hak had moeten doorbrengen en rechtop moest staan. Elk paar schoenen kan geweldig zijn, als we ze samenvoegen met de hele stylering, jurk of elegante broek. Deze keuze is van ons, maar het is de moeite waard eraan te denken hoe je zo'n outfit kunt kiezen voordat je afzonderlijke items koopt. Met plannen kun je teleurstellingen voorkomen, want voor wie ze zijn, toch? Daarom ...

Allereerst - stilering

In het begin is het de moeite waard om eerst stilering of kleding en accessoires te overwegen. Het is ook een moeilijke taak, vooral omdat we deze warmte van de winterfamilie associëren met drie kleuren: rood, wit en zwart. Ondertussen kunnen jurken verschillende tinten hebben. Ba - het hoeven geen jurken te zijn. Het is de moeite waard om voor dit jaar te kiezen, bijvoorbeeld, betrouwbare, materiële en modieuze geruite broeken die in een feestelijk shirt passen. In deze stilering zullen onhandige zwarte schoenen ideaal zijn, bijvoorbeeld wintertrappers met warme vacht (tenslotte rekenen we dit jaar op sneeuw, toch?). Maar als we achter rokken en jurken zitten, is het de moeite waard om de lagere hakken voor uw comfort te overwegen. Een goede oplossing is ook de charmante laarzen, die dit seizoen een hit worden, vooral het leer, tot dezelfde knie.

Tweede - schoenen voor de feestdagen

Het zal veel gemakkelijker voor ons zijn om ze eindelijk te matchen met de jurk en andere accessoires. Laten we daarom deze volgorde eerst onthouden. Als we eenmaal beslissen over de outfit, blijft de kwestie van de schoenen, of liever hun keuze. Wat is het beste om te kopen voor de feestdagen? Vooral elegant, als we een jurk aankleden. Zoals we al zeiden, het kunnen pumps zijn, maar ook laarzen - gemaakt van eco leer of suede, die past in een lederen rok, even trendy in het herfst / winter seizoen 2018. Als het op schoenen aankomt, is het de moeite waard een model te kiezen met ornamenten in de vorm van patches of studs - ze zullen je imago verfrissen en een roofzuchtige blik geven. Als je naar een meer "slappe vakantie" gaat of naar de bergen gaat - zal het stylen met zulke schoenen precies goed zijn.

Ten derde - gemak

Laatste maar belangrijkste. Vergeet niet dat uw comfort het belangrijkste is. Feestdagen duren soms van een paar tot een dozijn of zo en in veel gezinnen combineren ze met een bezoek aan de kerk om middernacht ter gelegenheid van Middernachtmis. Dat is de reden waarom comfortabel en comfortabel schoeisel, maar ook warm, je helpt je goed te voelen tijdens de vakantie, ongeacht het weer. En dat is waar het bij Kerstmis om draait!