Jodhpur-laarzen - modieuze herfstoplossing

Schoenen voor vrouwen in de herfst is een omstreden kwestie. Er zijn veel mooie types en modellen en het kan niet eenduidig worden aangekondigd dat dit en deze schoen de droom van het herfst / winterseizoen 2018/19 zal zijn. Ondertussen moet je snel beslissen. Koude lucht bracht wolken en regen naar Polen. Het is misschien leuk voor paddenstoelenzoekers, maar niet voor dames die gewoon het perfecte paar schoenen voor zichzelf moeten vinden.

Herfst. De echte herfst kwam, voel het midden in Polen en voel het tegelijkertijd in de winkels. In de schappen - evenals in online winkels - zijn er veel nieuwe paar schoenen aan de enkel, eerder besproken overschoenen of Kozakken. De laatste is nog steeds te warm voor de laatste. Maar niet op de Jodhpur-laarzen.

Jodhpur-laarzen - schoenen met geschiedenis en ... karakter

Jodhpur-laarzen moeten absoluut worden geassocieerd met paardensportlaarzen. Deze comfortabele schoenen worden ook rollingstonkami en beatlesówki genoemd - van twee populaire bands, waardoor ze veel populariteit hebben gekregen, vooral in Amerika. Nu neemt de mode niet af, juist het tegenovergestelde. Ze zijn een aantrekkelijk artikel op elke winkelplank, ook op internet. Meestal kiezen we schoenen in donker, zwart of marineblauw, maar dit jaar zijn de typische herfstkleuren ook in de mode. Geel, oranje en rood. Jodhpur-laarzen in deze kleuren geven je een goed humeur en laten je modekarakter zien. Dat is wat we zeker weten!

Jodhpur-laarzen - hoe te kleden?

Deze vraag, hoewel zeer subjectief, kan worden beantwoord. We zullen dit antwoord nemen en onze suggesties over stilering dit najaar doorgeven. Als je donkere Jodhpur-laarzen koopt, is het de moeite waard om gek te worden met een jas of ... jas. Hoewel de Jodhpur-laarzen en -jas een moeilijke combinatie kunnen zijn, is het de moeite waard om je aan te kleden. Waarom? Deze outfit geeft je vertrouwen en extravagantie bij elke exit. Het zal je in het middelpunt van de aandacht brengen. Ook als je een kastanjebruine schoen draagt, die sterk tegen de achtergrond van herfstgrijs op schijnt, in een prachtige mosterdjas. Er zijn veel ideeën. Elk van hen is interessant en creatief!