Hoofdrol: St. Andrew's schoenen


St. Andrew's feest komt snel dichterbij en je weet nog niet welke schoenen je moet dragen? Je hoeft alleen maar rekening te houden met een paar aspecten en je creëert in een mum van tijd een briljante styling. De keuze kan variëren afhankelijk van de geplande outfit en het type feest, maar we verzekeren je dat het met onze tips triviaal zal zijn. Werken!

St. Andrew's schoenen voor haar en voor hem

Gaat u naar een feest ter gelegenheid van St. Andrew's Day? Of het nu gaat om een ​​elegant Sint-Andreasbal in een voortreffelijk restaurant of een heel informeel huisfeest met je beste vrienden, je moet comfortabele schoenen hebben.

Het is immers vooral aan hen of je de hele nacht danst of liever aan de zijlijn zit te klagen over pijnlijke likdoorns en wanhopig op zoek bent naar pleisters op de bodem van je tas.

Met dit in gedachten, onthoud dat je St. Andrew's schoenen boven alles moeten zijn comfortabel. Draag ze in geen geval voor het eerst in je leven naar deze belangrijke gebeurtenis. Zorg ervoor dat je ze goed opsplitst voordat je ze aan de wereld laat zien op St. Andrew's Night.  
Naast het feit dat je je op je gemak moet voelen in de schoenen van St. Andrew, geef je er hoogstwaarschijnlijk ook om perfecte uitstraling. Vraag je je af welk model je moet kiezen voor St. Andrew's bal en welke snit beter is voor een huisfeest? Wij helpen je graag bij het maken van de perfecte keuze!

Welke schoenen voor het St. Andrew's bal voor dames?

St. Andrew's bal in een voortreffelijk restaurant vereist een elegante jurk. Het veiligste is daarom om voor de klassiekers te gaan en te kiezen voor comfortabele pumps, vrouwelijke hoge hakken of comfortabele schoenen met een platte zool.

Lichtgekleurde schoenen zijn het beste voor ecru cocktailjurken. Wat dacht je van nude hakken? Deze schoenen zullen zeker het effect van benen naar de hemel creëren, je gratie en charme geven! Draag ze met een mini- of midi-jurk. Als u van plan bent een lange jurk te dragen, kunt u met succes lagere, comfortabelere schoenen aantrekken. Laat u bij het kiezen van de hoogte van de hak leiden door de lengte van uw jurk. 

Als je je wilt onderscheiden van de massa, kies dan voor origineel schoeisel. Metallic glans, boeiende bindingen of misschien opvallende, maar toch uiterst comfortabele platforms? Speel met mode en kleuren en creëer niet voor de hand liggende combinaties die uw stilering in het middelpunt van de belangstelling zullen plaatsen.

Pas echter op dat u het niet overdrijft en er niet uitziet als een kerstboom die klaar is voor de komende feestdagen. Kies voor verfraaide jurken met grote opvallende applicaties meer ingetogen schoenen. Schoenen met details, strass-steentjes en onopvallende texturen passen goed bij een jurk in minimalistische stijl.

Welke schoenen voor de St. Andrew's bal voor heren?

In het geval van mannen die naar het bal van St. Andrew gaan, is de keuze veel eenvoudiger. Of je nu met een begeleider naar een feest gaat of van plan bent om ter plekke je wederhelft te vinden, je wilt zeker indruk maken met een elegante look. Om deze reden draag je hoogstwaarschijnlijk een pak of een geklede broek en overhemd.

Schoenen kiezen voor zo'n outfit is heel eenvoudig! Mannen die voor een beige pak hebben gekozen, kunnen bruine nette schoenen dragen. Dergelijk schoeisel zal ook perfect het zwart-wit van een zwart pak doorbreken. Als je er nog eleganter uit wilt zien, kun je met kleuren spelen. Kies een overhemd of stropdas in een opvallende roodtint en de kleur past bij de schoenen bij deze accenten. 

Aandacht! Als je je favoriete kostuumschoenen gaat aantrekken die je al jaren van dienst zijn, zorg er dan voor dat je ze goed voorbereidt. We schreven over schoenpoets en -verzorging in Dit artikel.

Welke schoenen voor St. Andrew's Day thuis?

Heb je besloten om dit jaar een huisfeest te houden in plaats van een elegant Sint-Andreasbal? In dit geval heb je een minder formele outfit nodig. Verwissel de glamoureuze jurk tot op de grond met glinsterende versieringen voor een klassiek zwart jurkje of een pantalon met cigarillo's en een comfortabel overhemd overmaats. Voltooi de jouwe Look sieraden, smaakvolle make-up en natuurlijk schoenen.

Kies een model met een platte zool die geen krassen maakt op het parket in het huis van de feestorganisator. Als je gastheer er de voorkeur aan geeft dat gasten blootsvoets blijven, is het een goed idee om schattige pantoffels in te slaan die je warm houden, zelfs als je naar het balkon gaat om wat frisse lucht op te snuiven.

Welke schoenen voor het gemaskerde bal van St. Andrew?

Andrzejki is ook een mooie gelegenheid om een ​​verkleedfeestje te organiseren! Als je aan zo'n evenement gaat deelnemen, is het de moeite waard om jezelf toe te leggen op het maken van een originele creatie waarin je er gewoon krankzinnig uitziet.

Tenzij schoeisel een onderscheidend onderdeel van je vermomming is, kies je voor een klassiek model dat je elke dag kunt dragen. Draag je een heksenkostuum? Zet in op zwarte of rode hoge hakken, die - los van het feest - geweldig zullen zijn voor een date of voor op kantoor. Kom jij verkleed als boer? Kies sneakers waarin je met je maten een biertje kunt gaan drinken.

Veel plezier!

Ongeacht welke vorm van het vieren van St. Andrew's Day je dit jaar kiest, je zult zeker een geweldige tijd hebben! Om ervoor te zorgen dat ongemakkelijke en niet-overeenkomende schoenen uw plannen niet dwarsbomen, moet u onze tips volgen. Veel plezier!