Hoe vrouwelijk in carbonaat te kijken?

Een korte geschiedenis van carbonaten

Het idee van schoenen, die de voet hard zullen houden, kwam van de blessure van Dr. Klaus Märtens. Het in 1945 ontwikkelde project won snel aan populariteit onder arbeiders en geüniformeerde diensten. Hoe het glas, ook wel marters genoemd, een onvervangbaar element van straatmode zijn geworden? De enorme laarzen deden een beroep op de vertegenwoordigers van subculturen in de jaren '90 - huiden, punkers en metalen. Ze kunnen op een concert worden gezet zonder het risico dat iemand een voet breekt tijdens een pogo. Een stevige zool met schroeven was handig tijdens gevechten en de hoge bovenkant perfect beschermd tegen regen en kou. Het duurde bijna 20 jaar voordat de koolzuurhoudende balken ophielden alleen geassocieerd te worden met de rebellerende jeugd en een gezellige plek vonden in de garderobe voor vrouwen.

Glany - modieus en comfortabel

Waaierliefhebbers zijn compatibel: het zijn fantastische, zeer duurzame en comfortabele schoenen. De overtuiging is dat ze het beste passen bij het beeld van de rebelse jongen in een T-shirt, een broek en een leren jas. Mode gaf echter het groene licht aan de koolstof en we kunnen ze dragen in zeer vrouwelijke stijlen. Om een ​​fout te maken, laten we een aantal regels ter harte nemen en onthouden wanneer we onze sets maken.

Hoe vrouwelijk in carbonaat te kijken?

Martens kan gedragen worden met broeken, rokken en jurken. Laten we kiezen voor een spijkerbroek, een wit shirt en een Ramones-jas of broek in een plooi, wollen coltrui en zacht vest, dat er zeker geweldig uitziet. Als we houden van moediger stileringen en we graag met mode spelen, zijn marters ook geschikt voor korte broeken - laten we ze combineren met lange, dikkere kniekousen. Rokken van liefhebbers kunnen carbonaten dragen met modellen van corduroy, jeans of leer. Een waardevol advies: de rok moet worden gemonteerd, deze kan recht zijn of in de vorm van de letter a. We zullen unieke stijlen creëren als we een zachte gebreide jurk in onze slee doen, bij voorkeur een extra grote snit. Alle jurken in gotische stijl zullen er ook geweldig uitzien - met kant en stoffen versieringen. Bedenk echter dat we op deze manier kunnen worden opgepikt als leden van een specifieke subcultuur. Traditionele klei is zwart, maar we hoeven ons niet te beperken tot deze kleur! Op ButyModne.pl vindt u marters in verschillende uitvoeringen en kleuren. Hoe vrouwelijker de schaduw van schoenen, hoe groter de kans dat onze gehele stilering er licht en vrouwelijk uitziet.

Welke verbindingen te vermijden - een lijst met verboden toevoegingen

Een vrouw in glas het kan er modieus, sexy en leuk uitzien. Er is veel mode-inspiratie op het internet, dus het is gemakkelijk om in de val te lopen en over kitsch te wrijven. Wat komt niet overeen met de carbonaten? Vermijd de visnet en gescheurde panty, tenzij we kostuum voor kostuumfeest maken, in welk geval het geen kwaad om kleren met kunstmatig bloed te spatten en wit poeder te gebruiken. We laten ook lange, slepende jurken achter in de kast of zetten ze gewoon op als we naar een concert of een rockrally gaan. Als we een kostuum kiezen voor de bruiloft, en we zijn geen fancas van hoge hakken, laten we dan ballerina's of sandalen aantrekken. Blikjes en elegante cocktailjurken gaan niet hand in hand. Laten we ook niet vergeten dat marters geen sportschoenen of zomerschoenen zijn, dus laten we voor een romantische wandeling in de weide sneakers of sandalen aantrekken.

Gears zijn comfortabele en duurzame schoenen waarin we er mooi en vrouwelijk kunnen uitzien. Denk bij het maken van een stilering aan een paar eenvoudige regels en het is noodzakelijk om een ​​uniek paar schoenen te kiezen in onze favoriete kleur.