Hoe verzorg je leren schoenen?

Waarom willen we leren schoenen kiezen?

Leer is het meest natuurlijke materiaal dat schoenen voor iedereen hebben gemaakt, ongeacht leeftijd of stijl. Onder de voorstellen vinden we pompen, lederen damesschoenen met een strik , roze ballerina's Ren But 1467 heide , evenals herenschoenen Pilpol lederen slippers . Ouders kopen ze graag voor hun kinderen, want ondanks de hogere prijs garanderen ze veel comfort voor hun kleine voetjes. Volwassenen reiken ook zonder aarzeling naar hen, omdat ze comfortabel, ademend en aangepast zijn aan de vorm van de voet. Bovendien wrijven modellen van leer minder vaak over de voet, garanderen de luchtcirculatie en hebben een positief effect op de stabiliteit tijdens het bewegen. Het onmiskenbare voordeel is dat de huid langer mooi blijft. Er wordt gezegd dat het mooi ouder wordt. Je moet echter van tevoren voor ze zorgen - goed verzorgd want ze zullen niet barsten, niet afbrokkelen, stratificeren of scheuren. Natuurlijk zullen er natuurlijke bochten zijn op de plaatsen waar de voet werkt. U kunt hun aantal en diepte verminderen dankzij specifieke regels. Dus we adviseren over hoe je goed voor lederen schoenen moet zorgen!

Welke producten moet u kiezen voor de verzorging van lederen schoenen?

Het leer waarvan de schoenen zijn gemaakt, is een natuurlijk product van dierlijke oorsprong. Dit betekent dat het, net als de menselijke huid, systematisch moet worden gereinigd, gevoed, geolied en geïmpregneerd. Anders kan het droog en stijf worden, zijn esthetische waarde en eigenschappen verliezen. Onbehandelde of onjuist beschermde huid wordt sneller nat en slijt sneller.

Voordat je besluit om lederen schoenenverzorgingsproducten te kopen, moet je onthouden dat andere cosmetica nodig is voor suede en nubuckleer, en andere voor glad leer. Zorg er dus voor dat het specifieke geschikt is voor het type schoenen dat je hebt.

Wat zal nuttig zijn?

  • Voor gladde huiden - huidreiniger / zeep of huidzeep, renovator, huidvet, huidcrème met waspigment, pasta of was, sprayimpregnatie / beschermer;
  • Voor suede / nabuku - suede / nubuck borstel, reiniger of reiniger voor suede / nubuck, spray renovator, impregneermiddel of spray protector.

Hoe verzorg je leren schoenen - onze tips

  1. In het begin moet u testen of de huid gevoelig is voor vloeistofabsorptie. Absorberende huiden (bijv. Suède absorbeert een druppel water, terwijl gesloten huiden het afvoeren. Kies volgens de test de juiste verzorgingsproducten.
  2. Vergeet niet dat regelmatig reinigen en verzorgen van de huid schoeisel beschermt tegen verkleuring, maar om dit te laten gebeuren, moet de huid goed worden gereinigd van onzuiverheden - modder, stof, vlekken, enz.
  3. Als je de levensduur van je schoenen wilt verlengen, laat je ze hun kleur en vorm langer behouden, bescherm je huid tegen sterk zonlicht en warmtebronnen. Droog geen schoenen in de zon of op een verwarming en gebruik verzorgingsproducten met UV-filters.
  • Wanneer u kiest voor verzorgingsproducten, moet u deze over een groot gebied van naad tot naad aanbrengen. Hierdoor voorkom je vlekken en verkleuring.
  • Verwijder geen vuil door krachtig te wrijven, omdat de huid kan worden beschadigd, gewreven of vervaagd.
  • De huid heeft een optimale luchtvochtigheid van 40-60% en vereist ventilatie. Bewaar het dus niet in plastic of niet-ademende containers en plaats het op een geventileerde kast, ademende schoenen, enz. Als de luchtvochtigheid 70% begint te overschrijden, bestaat er een reëel risico op schimmel.

Kortom, lederen schoenen zijn een modetrend van de afgelopen jaren. Het is echter de moeite waard om goed voor hen te zorgen om hun goede conditie langer te behouden en lang te dienen. We hopen dat dankzij je tips voor het verzorgen van leren schoenen, je model nog een aantal seizoenen van dienst zal zijn! En als u gewoon op zoek bent naar een variant voor uzelf, bekijk dan het aanbod van leren schoenen op butymodne.pl!