Hoe de beste hardloopschoenen te kiezen?

Winter wordt geassocieerd met een comfortabele bank, warme pantoffels en heerlijke chocolade, geen fysieke activiteit. De praktijk leert echter dat het gevoel van gelukzaligheid slechts tijdelijk zal zijn - koude maanden zullen snel voorbijgaan en we zullen blijven met extra kilo's. Daarom, voordat iedereen zich de badpakken herinnert die in de kast gedrukt zijn, kunnen we al bezig zijn met het maken van een levensvorm. Winter is geen excuus! Als het raam ijskoud is, kunnen we het avontuur beginnen met sporten in de sportschool van de plaatselijke fitnessclub. Loopbanden staan klaar om hun voeten op hen te leggen. We hebben alleen de juiste schoenen nodig.

Weet je wat voor soort voetje is?

Onze voeten lopen is het belangrijkste, dus laten we je aandacht daarop richten. Op zoek naar de perfecte schoenen, laten we beginnen met het specificeren van het type van onze voet, of het nu pronating, spinning of neutral is. We zullen ontdekken door te kijken naar de kluis (informeel op te heffen - een deel van de voet die in een karakteristieke boog buigt), als deze hoog is, draait de voet tijdens het hardlopen, bij lage (of platte voeten) hebben we het over de voorgestelde snelheid. Waarom is het de moeite waard om te weten? De schoenen waarin we lopen, moeten voldoende worden opgevangen. Hoe bepalen we het type voet? We hoeven alleen maar een eenvoudige watertest thuis uit te voeren: we maken de voet nat en drukken deze op het laken. Dan zullen we kijken naar hoe groot de boog, of kluis, is. Wat moeten we nog meer onthouden bij het kiezen van hardloopschoenen ?

Focus op grootte

Loopschoenen moet comfortabel zijn, daarom matchen we hun grootte niet met perfect, dat wil zeggen, contact. Het is belangrijk dat er wat speling in uw vingers is. Hoeveel precies? Het hangt er vanaf welke afstanden we willen lopen. De beginnende hardloper heeft een half slap nummer nodig. Naarmate je meer ervaring opdoet en langere afstanden overkomt, heeft je voet meer ruimte nodig. Terwijl u rent, neemt uw hartslag toe en begint uw hart sneller bloed te pompen. De volgende afgelegde kilometers zijn van invloed op de voeten - ze zwellen op en vullen de vrije ruimte van de schoenen nauw. De speling voorkomt schaafwonden, we voelen geen onderdrukking en we kunnen actief blijven. Perfect afgestemd Loopschoenen we kunnen bestellen bij Butymodne.pl.

Waar ga je rennen?

Niet iedereen woont in de buurt van groene gebieden. Meestal, om te kunnen genieten van hardlopen tussen groen in het gezelschap van zingende vogels, d.w.z. op een zacht oppervlak, moeten we een stuk hard terrein overwinnen - bestrating, asfalt. Laten we in deze situatie op zoek naar universele schoenen die ook ideaal zijn voor beginners. Als je echter midden in de stedelijke jungle loopt, is een veel betere keuze een paar voor een harde ondergrond - goede demping is de basis. Vergeet niet dat het slechts een kwestie van tijd is voordat onze collectie hardloopschoenen is uitgegroeid tot meerdere paren. Het beste model voor u vindt u zeker in de Butymodne.pl-winkel.

 

Hardlopen is een geweldige sport, die ons echter niet alleen verplicht om betrokken te raken, maar ook geschikte schoenen. Laten we een paar van de juiste maat kiezen die bij de vorm van onze voet past, zodat hardlopen veilig is, en het overwinnen van de volgende kilometers gaf ons veel voldoening.