Glany - een jeugdlook in een dameseditie?

Guanys worden voornamelijk geassocieerd met jeugdbewegingen, niet helemaal vrouwelijk - integendeel. Echter, laarzen, als schoenen voor herfst, kunnen perfect werken als vervanging voor laarzen en laarzen, waarvoor het nog steeds te warm is. Momenteel kunnen we veel zien interessante paren van deze schoenendat zal de aandacht van elke vrouw trekken. Waarom?

Als we aan 'glanzen' denken, kunnen we een visie zien van zwarte, vrij grote schoenen die achter de enkel terechtkomen, en zelfs nog hoger, hier onder de knie. Ondertussen zijn deze vrouwelijke versies, gepromoot in het herfstseizoen van 2018, in staat om het hart te veroveren ... met kleur, print en zelfs een patch.

 

Blikjes - niet alleen zwart, niet alleen wit

De vrouwelijke versie van carbonaten, of opgebouwde geregen laarzen, lijkt meer op bergtrappers dan zwaar militair schoeisel. Ondertussen zal het carbonaat beter presteren tijdens een wandeling op Krupówki dan tijdens een mars naar de toppen van Poolse bergen. Kleurrijke schoenen zijn een hit van het huidige seizoen. Je kunt niet alleen zwart, wit of rood schoeisel kiezen, maar ook roze of zwart met prints verschillende interessante foto's. Bovendien zijn deze schoenen niet alleen kleurrijk. Ze hebben vaak verschillende toepassingen waardoor een vrouw zich onderscheidt van de rest. Deze applicaties zijn echt divers. Het kunnen patches zijn met harten, schedels, schepen, maar ook een speciaal geplooide extra huid die ieders ogen trekt.

Wat koolstof te dragen?

We beginnen jassen en jasjes te dragen. Glany in deze vrouwelijke editie past niet alleen voor verschillende soorten donsjacks, maar ook langere, eenkleurige jassen. Messing schoeisel benadrukt vrouwelijkheid en geeft het een enigszins benodigde klauw. Om deze klauw beter zichtbaar te maken, kunt u investeren in een warme katoenen rok - met de glas zal een groot symbool van vrouwelijk zelfvertrouwen worden. Dit is een goede keuze voor vrouwen die vrouwelijke delen van de outfit waarderen en die zich tegelijkertijd niet alleen in romantische stileringen willen kleden. Het is ook de moeite waard om met kleding te spuien, vooral wanneer je naar de stad gaat. Een elegant pak met carbon in een interessante kleur zal beter werken dan geavanceerde hoge hakken.