Beetje zwart en wat nu ...?

Heilige Pasen staat al voor je. Familiebijeenkomsten, royaal gedekte tafels, śmingus dyngus en eerder "ei" op het werk. Soms lijkt een jaloerse collega of een neef jaloers te zijn. Wat te doen om er mooi en feestelijk uit te zien?

Velen van ons zullen uit de kasten komen, betrouwbaar klein zwart of, meer veer, klein beige. En dan begint de dans
met sieraden, sjaals, sjaals en walgelijk dat het niet past en dit is oud. En wat als niets echt overeenkomt en alle mogelijke combinaties zich al hebben bewezen in het gevecht en we ze niet willen kopiëren? Laten we dan huilen met je schoenen! Met de hulp van goedgekozen schoenen kun je elke stilering volledig veranderen! En het is zo gemakkelijk!

Laten we beginnen met een klein zwart, marine blauw of beige. Je kunt klassieke naaktspelden kiezen of gek worden
en laten zien dat trends ons niet vreemd zijn. (Als u voor deze schoenen kiest, moet u er rekening mee houden dat de voet er mooi en fris uit moet zien. We zeggen vastbesloten, niet gebarsten huid!)

 

Dergelijke schoenen zijn helaas niet bevorderlijk voor lentewandelingen, maar u kunt ze altijd vervangen door iets comfortabelers
en modern. Sneakers zonder veters: deze trend wordt gepromoot door Stella McCartney. Waar kun je ze voor dragen? Noodzakelijk voor de jurk maar ook voor een elegante broek in een kakik en kokerrok. In de zomer zullen ze fantastisch uitzien met de vriendjes!

Als het te extreem voor je is, kun je altijd gokken op de kleur, terwijl je de intensiteit van het formulier beperkt.

Of kleur, gemak en delicatesse.

 

Echter, om de waarheid te vertellen, zou ik iedereen willen dat het weer in de vakantie ons zo zou verwennen dat we witte sneakers en zomerjurken zouden kunnen aantrekken, maar helaas lijkt het niet te gebeuren ... Vergeet echter niet trends en gok op de meest modieuze van dit seizoen - LAARZEN !

Ps. Vergeet niet dat elke stilering de afgeschuinde hiel of vuile tips kan bederven, dus denk eraan om schoenen schoon te maken en voor de grote uitgang te verzorgen!