Badura Herenschoenen 5027 zwart veelkleurig bruin

Artikel niet beschikbaar ;(

Herenschoenen van het gerenommeerde Poolse bedrijf Per-tutti zijn schoenen van hoge kwaliteit, bedoeld voor zowel alledaags als op feestdagen. Uiterst elegant en goed afgewerkt, ze zien er geweldig uit en zijn zeer comfortabel.


De schoenen zijn volledig gemaakt van natuurlijk leer. Dit maakt ze niet alleen mooi, nobel, maar vooral zeer duurzaam en bestand tegen beschadigingen. Ze wrijven niet af en breken niet. Belangrijk is dat natuurlijk leer ons ook het hoogste comfort biedt. Het is zacht en aangenaam om aan te raken, het garandeert een goede ventilatie, zodat de voet niet zweet. Per-tutti herenschoenen hebben een stijve hielkap, waardoor het been stabiel staat en niet beweegt. Hun volgende voordeel is een stevige, goed geprofileerde zool, die de voet beschermt en een gevoel van maximaal comfort geeft.


Per-tutti herenschoenen zijn buitengewoon elegant. Ze passen perfect bij het pak, geven ons stijl, maar zullen ook dagelijks werken. Het is een universele, tijdloze elegantie waaraan mode nooit vervaagt.

  • Materiaal binnenzool: Echt leer
  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Kleur: andere kleur bruin, beige

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
Ik raad expresverzending en goederen van hoge kwaliteit aan !!!