Zwarte herenschoenen Big Star174073 rood blauw wit

Artikel niet beschikbaar ;(

Het beste en meest universele model schoeisel voor elke man die om zijn uiterlijk geeft, zijn elegante leren schoenen. Ze hebben een zeer interessante snit - de combinatie van marineblauwe schoenen met een bruine zool en veters geeft een verrassend effect, en tegelijkertijd is het een zeer modieuze combinatie die bij veel stijlen past.


Leren schoenen zijn volledig gemaakt van natuurlijk leer - inclusief het inzetstuk, dat de voet comfort geeft en ervoor zorgt dat u een hoog niveau van hygiëne kunt behouden. De zool is van synthetisch materiaal, is zeer flexibel en steekt prachtig af tegen de achtergrond van marineblauw, mat leer met lichte perforaties.


Deze leren schoenen zien er buitengewoon stijlvol uit - ze passen zowel bij een jeans en een trui als bij een elegante pantalon en een jack in de juiste kleur en stijl. Absoluut, Big-Star-schoenen zijn iets dat elke man in zijn garderobe zou moeten hebben, want dankzij hen zal hij er nog mannelijker en eleganter uitzien, en hij zal zich geweldig voelen.

  • Materiaal binnenzool: Echt leer
  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Kleur: rood blauw wit

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
De transactie was succesvol, efficiënte en snelle verzending, goed contact, goederen in overeenstemming met de beschrijving. Ik zou het ten zeerste aanbevelen.