Zwarte heren sportschoenen Pilpol C104 grijs blauw wit

Artikel niet beschikbaar ;(

Het vinden van de gulden middenweg - schoeisel dat niet te formeel of te los zit om naar het werk te dragen, maar waarmee je tegelijkertijd je weg goed kunt vinden bij andere gelegenheden, is geen gemakkelijke taak. De gepresenteerde herenschoenen voldoen aan de bovenstaande eisen, terwijl ze er echt indrukwekkend uitzien.


Het voordeel van het aangeboden schoeisel is dat het gemaakt is van natuurlijk leer. De combinatie van kleuren - zilver, grijs, blauw en wit - oogt buitengewoon elegant, zodanig dat het sportieve karakter van de schoenen praktisch onopvallend is.

Sportschoenen moeten natuurlijk ook heel comfortabel zijn. In dit geval is dat ook zo, dankzij het interessante bovenwerk en de flexibiliteit van de gebruikte materialen.

Het model C 104 is de keuze van classy mannen die naast een pak ook graag wat informelere outfits dragen. Sportschoenen zijn in een dergelijke situatie een natuurlijke beslissing. Des te aangenamer is het feit dat het gepresenteerde schoeisel tegen een spotprijs kan worden gekocht, wat dit model bovendien onderscheidt van andere vergelijkbare kwaliteitsmodellen.

  • Materiaal binnenzool: Echt leer
  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Kleur: Grijs blauw wit

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
De transactie is gelukt. Ik raad aan.