Zilverkleurige glittersneakers voor kinderen Bling-Bling 888-1B

17,80 EUR

Ontdek de wereld van unieke stijl voor de allerkleinsten met kinderglittersneakers Bling-Bling 888-1B in zilver. Deze charmante schoenen combineren glans en comfort, waardoor ze een onmisbaar onderdeel zijn van de garderobe van elke kleine modeliefhebber. Geproduceerd door een gerenommeerd, hoewel minder bekend merk, onderscheiden deze sneakers zich door hun kwaliteit en originele uitstraling.

Het bovenwerk is gemaakt van zacht en flexibel materiaal en is bedekt met delicate glitters die bij elke beweging prachtig glanzen, de aandacht trekken en charme toevoegen. Hierdoor zien Bling-Bling kindersneakers er niet alleen spectaculair uit, maar garanderen ze ook draagcomfort de hele dag door. Door de zachtheid van het materiaal passen de schoenen goed aan de voeten en kunnen kinderen genieten van bewegingsvrijheid zonder zich zorgen te hoeven maken over schaafwonden of ongemak.

De antislipzool zorgt voor veiligheid tijdens het spelen op verschillende ondergronden, van de speeltuin tot schoolgangen. Dankzij de soorten sluitingen, zoals veters, kunnen de schoenen individueel aan de voet worden aangepast, wat vooral belangrijk is voor opgroeiende kinderen.

Het ontwerp van deze sneakers zal ongetwijfeld de aandacht trekken en de unieke stijl van elke kleine fashionista benadrukken. De zilveren kleur is universeel en goed te combineren met diverse kledingstukken, van jeans tot jurkjes.

Het geslacht van de schoenen is gericht op meisjes, maar het unieke design zal zeker iedereen aanspreken die op zoek is naar iets unieks. Het gewicht van het product met individuele verpakking bedraagt ​​slechts 0,29 kg, wat de lichtheid en het draagcomfort bevestigt.

Bij het kiezen van de juiste maat is het de moeite waard om de beschikbare maattabel te gebruiken, zodat de sneakers perfect passen bij de voeten van het kind. We moedigen je aan om onze hele collectie kindersneakers te bekijken om de perfecte schoenen te vinden die aan de verwachtingen van de jongste modetrendsetters zullen voldoen.

Laat elke stap van je kind schitteren in onze zilveren glitter Bling-Bling 888-1B sneakers! Maak mode leuk voor ze en een manier om hun eigen, unieke zelf te uiten.

  • Karakter: gebrek
  • Producentcode: 888-1B
  • Kleur: zilver
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: Schoenveters
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.29

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|