Befado kinderschoenen tot 23 cm 516Y040 grijs

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado kinderschoenen - voor kleine ontdekkingsreizigers vol energie!

Elke ouder weet hoe belangrijk passende fysieke activiteit is voor de goede ontwikkeling van een kind. Vreugdevol plezier op speelplaatsen, parken of tijdens familie-uitstapjes naar de natuur is niet alleen een geweldige gelegenheid om te ontspannen, maar ook een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl voor onze kinderen. Om elk avontuur echter comfortabel en veilig te maken, is het noodzakelijk om kinderen uit te rusten met geschikte sportschoenen, zoals Befado kinderschoenen tot 23 cm 516Y040 in grijs.

Befado is een merk dat al jaren het vertrouwen van ouders geniet dankzij kwalitatief hoogstaande kinderschoenen ontworpen met kleine voetjes in gedachten. Het gepresenteerde model 516Y040 onderscheidt zich niet alleen door zijn aantrekkelijke grijze kleur, maar vooral door zijn functionaliteit en draagcomfort. Een stijve hielkap garandeert voldoende ondersteuning van de hiel, wat belangrijk is bij kinderschoenen en een juiste houding ondersteunt.

Het flexibele bovenmateriaal zorgt voor een uitstekende aanpassing aan de vorm van de kindervoet en de lichte en flexibele zool met helder profiel maakt probleemloos spelen op verschillende ondergronden mogelijk. Bovendien is het gebruik van klittenband als vorm van sluiting een goed doordachte beslissing, waardoor zelfs de jongste kinderen zelfstandig schoenen kunnen aan- en uittrekken, wat hun onafhankelijkheid bevordert en de motoriek ontwikkelt.

Befado zorgt er als erkende schoenenfabrikant ook voor dat elk detail verfijnd is: de lage afwerking van het bovenwerk zorgt voor bewegingsvrijheid en het gebrek aan isolatie maakt de schoenen perfect voor warme dagen en een actieve lente of zomer.

Kortom: Befado kinderschoenen tot 23 cm 516Y040 zijn een uitstekende optie voor jongens die duurzame, comfortabele en esthetische sportschoenen nodig hebben. Het gewicht van het product samen met de individuele verpakking bedraagt ​​slechts 0,5 kg, wat de lichtheid van het schoeisel bewijst, wat uiterst belangrijk is om het hoogste comfort tijdens het spelen van kinderen te garanderen.

Elke ouder die zijn kind de beste omstandigheden wil bieden om actieve tijd door te brengen, zal de hoge kwaliteit en het oog voor detail van het merk Befado waarderen. Kinderschoenen 516Y040 zijn een investering in de gezondheid en goede ontwikkeling van uw kind en garanderen een glimlach en veiligheid tijdens talloze uren speelplezier.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap
  • Producentcode: 516Y040
  • Kleur: Grijs
  • Opwarming: Nee
  • seks: de jongens
  • Type sluiting: klittenband
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.5
  • Hoogte: laag

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|