Welke schoenen voor een lentehuwelijk?

Pas de lente trouwschoenen aan het weer aan

Hoewel deze hint heel duidelijk klinkt, wordt deze vaak genegeerd. Niettemin zeggen zelfs oude Poolse spreekwoorden "in maart als een pot" of "vlecht in april omdat het in elkaar grijpt, een beetje winter, een beetje zomer". U kunt dus verschillende weersomstandigheden verwachten. Soms zijn gazons eind maart bedekt met een laag sneeuw, en andere keren, begin april, rijpen we in de tuin en organiseren we de eerste barbecue. Het is daarom de moeite waard om de weersvoorspellingen op lange termijn te controleren. Dit is echter niet altijd effectief genoeg. Wat is de oplossing Maak je op voor elke mogelijkheid. Daarom raden we aan dat je minstens twee paar schoenen om je mouw hebt.

  • Koud, vroeg in de lente - wanneer het weer buiten meer op winter lijkt dan de droomlente, en thermometers een temperatuur van ongeveer 10 graden en minder aangeven, is het de moeite waard om je te concentreren op functionaliteit. Neem geen risico en in plaats van onbedekt schoeisel, zet je je voeten stevig op. Als er vorst is, zult u niet alleen koud zijn, maar zult u bijvoorbeeld niet slippen door de aangepaste zool. We raden vrouwen aan om hoge hakken of zeer modieuze hoge laarzen te kiezen . Heren kunnen kiezen voor Jodhpur-laarzen of lage schoenen .
  • Warme, aangename voorbodes van de zomer - wanneer de lente al vol is, de temperatuur een plafond boven de 15 graden bereikt en de zon steeds intenser schijnt, kun je met succes lente-trouwschoenen kiezen in een meer casual, buitenversie. Voor dames die van hakken houden, bevelen wij pumps aan , en degenen die de voorkeur geven aan een platte versie - ballerina's . Heren kunnen opnieuw kiezen voor schoenen die het hele jaar door werken en een tijdloze klassieker zijn of als ze liever een lossere smart-casual stijl hebben, zeer modieuze sneakers .
  • De hete draai van lente en zomer - wanneer de kalenderpagina naar juni schuift, denken we meer aan het einde van de lente als aan de zomer. Dit wordt aangegeven door temperaturen, creaties op straat, maar ook gemoedstoestanden. Laten we dus kiezen voor licht, ademend schoeisel dat garant staat voor geweldige ventilatie. Dames bevelen sandalen aan - verkrijgbaar in platte varianten, hoge hakken, hakken of sleehakken. Voor mannen zullen mocassins geweldig zijn, die een paar seizoenen voorop liepen tussen de lente trouwschoenen.

Welke schoenen voor een bruiloft in het voorjaar - trek comfort aan!

Een bruiloft is meestal een evenement dat een halve dag en de hele nacht duurt. De feesten beginnen rond 14.00 uur en duren tot het ochtendgloren. We zijn ons ervan bewust dat elke gast er stijlvol en fenomenaal uit wil zien, maar we moedigen die uitstraling en comfort hand in hand aan. Dames en heren, wij raden aan om stabiel schoeisel te kiezen, passend bij de maat. Er kan geen sprake zijn van onderdrukking, wrijving of problemen met het in evenwicht houden. Je moet schoenen kiezen die voldoen aan je behoeften en voorkeuren - als je een brede voet hebt, kun je beter schoenen aantrekken met een ronde neus die je tenen niet zal knijpen, en als je een heel slanke schoen hebt, kun je het schoeisel aanpassen aan de vorm van je voet.

Een belangrijke tip voor vrouwen die antwoorden zoeken op wat lente trouwschoenen moeten kiezen, is dat de hiel is aangepast aan de ervaring. Hoewel dit abstract klinkt, kunnen we u verzekeren dat het uiterst belangrijk is. Als je meerdere uren per dag op hoge hakken doorbrengt omdat ze deel uitmaken van je dresscode of op zijn minst meerdere keren per maand je gaat urenlang vergaderen in dit soort schoenen, kun je met succes een 8 cm hoge hak en meer kiezen. Zolang het een stabiele schoen is, kun je ermee omgaan, omdat de voet aan dergelijke omstandigheden is aangepast. Roze pompen op een holografische hak of oranje transparante hakken werken bijvoorbeeld . Als u echter af en toe hoge hakken aantrekt en tegelijkertijd deze ervaring niet het beste noemt, raden we aan om de lagere variant te kiezen op een zeer stabiele hiel - bijv. Paal of wiggen. Voorbeelden van dit type schoenen zijn Renda zwarte pumps met platte hakken of rode pumps met VINCEZA-strik .

Comfort wordt ongetwijfeld ook weerspiegeld in de aanpassing van schoenen aan uw favoriete stijl. Dus als u zich niet op uw gemak voelt in een bepaalde schoen, en uw domein is in sportstijl, dwing uzelf dan niet om elegante, stijlvolle schoenen te dragen. Dit geldt voor zowel dames als heren. We moedigen je aan om met mode te spelen en de elegantie te breken met meer casual of sportschoenen. Heren houden misschien van zwarte klassieke heren sneakers XN35 of zwarte matroos instappers , en grijze dames zilveren wedge sneakers .

We hopen dat je dankzij onze tips al weet welke schoenen voor een bruiloft in het voorjaar de moeite waard zijn om te kiezen. Laat u vooral leiden door uw gevoel voor esthetiek en comfort. Bekijk het aanbod van onze winkel, kies een model van schoenen dat aan uw behoeften voldoet en dans er de hele nacht in! Veel winkelplezier!