Welke schoenen voor een bruiloft in de herfst?

De maand is belangrijk

De herfst is een seizoen dat extreem divers is qua weersomstandigheden. Warm, nog steeds herinnerend aan zomer- en vakantiedagen, zijn verweven met regenachtige en winderige dagen. De ineenstorting vindt meestal plaats in oktober of november, wanneer we steeds meer nadenken over de naderende winter. Daarom moet u bij het kiezen van een bruiloftgarderobe rekening houden met de maand waarin de ceremonie zal plaatsvinden.

  • In september kunt u veilig voorspellen dat het weer qua temperatuur bevredigend zal zijn - meestal is het boven de 15 graden en valt er niet vaak regen. Het is veel waarschijnlijker dat de zon licht bewolkt is met een zomerbriesje. Daarom is het optimaal om comfortabel schoeisel te kiezen dat ademend vermogen en comfort aan uw voeten biedt. Daarom bevelen dames sandalen en pumps aan . Mocassins en traditionele schoenen zijn toegestaan ​​voor mannen.
  • Oktober kan erg veranderlijk zijn. Het kan zonnig en aangenaam zijn, maar ook regenachtig en winderig. Dus laten we herfstbruidenschoenen aantrekken die je voet iets meer bedekken dan lichte sandalen. Dus hakken, pumps en schoenen werken. Heren moeten zich concentreren op de klassiekers en kiezen voor instappers of leren schoenen met knopen.
  • November is een maand waarin we steeds meer denken aan sneeuw, kou en rodelen. Het varieert echter - er kan vorst en neerslag zijn, maar er kan ook een temperatuur boven de 10 graden zijn en de zon is vol. Laten we ons dus voorbereiden op verschillende omstandigheden en de weersvoorspelling bekijken. Een goede beslissing is bijvoorbeeld hoge hakken , die uiteindelijk zullen veranderen in hoge hakken of ballerina's terwijl ze al in de kamer zijn. Voor mannen bevelen we de klassiekers nog steeds aan - schoenen zijn altijd een geweldige beslissing!

Herfst trouwschoenen - vooral comfort

Ongeacht het seizoen moet de trouwkleding comfortabel zijn. Dit geldt vooral voor schoenen waarin je lange uren zult doorbrengen. Meestal begint de ceremonie in de vroege middag - rond 14 en eindigt bij het krieken van de dag. Gedurende zoveel uren in de schoenen moet je je comfortabel voelen. Er is geen sprake van druk, schaafwonden of instabiliteit. We raden af ​​om ongecontroleerde schoenen te kiezen - bestel je model en oefen een repetitie. Een feest met vrienden, een date, een wandeling of thuis dansen moet ervoor zorgen dat je schoenen het examen halen tijdens de hele nacht feest.

De meeste dames kunnen zich zo'n evenement niet voorstellen zonder hoge hakken. Let echter bij het kiezen van een model voor uzelf op de hoogte van de pen die is aangepast aan uw mogelijkheden. Dames die elke dag of elk weekend meerdere uren op hoge hakken doorbrengen, gaan op date of ontmoeten vrienden met hen, kunnen zich een hogere variant veroorloven - bijvoorbeeld zwarte suède hakken op het platform of zwarte blootgestelde pumps op de post . Voor vrouwen die ze echter niet elke dag dragen, raden we lagere en stabielere varianten aan - bijv. Op de paal of wiggen, zoals zwarte suede pumps op de wig of Nio Nio classic rode pumps .

Neem extra schoenen voor een herfsthuwelijk

Vanwege het feit dat je vele uren in schoenen zult doorbrengen, is het altijd de moeite waard om een ​​extra model voor je vermomming te hebben. Dit geldt voor zowel vrouwen die hoge schoenen willen veranderen voor lage, comfortabele varianten - bijv. Ballerina's, mocassins of zelfs slippers, evenals mannen. Heren kunnen met succes schoenen veranderen voor meer sporten - bijvoorbeeld sneakers of mocassins. Natuurlijk zijn de aanwezigheid en elegante, nette uitstraling belangrijk. Niemand zal u echter de schuld geven wanneer u na het officiële gedeelte, wanneer het tijd is voor plezier, comfortabel schoeisel aan trekt. Wat meer is, onze winkel biedt stijlvolle varianten die goed combineren met een elegant pak - bijvoorbeeld klassieke witte heren Converse Chuck Taylor All Star of roze champagne mocassins voor dames . Voor een jong stel en andere organisatoren van evenementen, bijvoorbeeld ouders, getuigen, is het belangrijkste dat iedereen zich op zijn gemak moet voelen en de bruiloft zo goed mogelijk moet onthouden. Dus in plaats van je voeten de komende dagen op patches te steken of het dansen op de dansvloer op te geven, kun je comfortabel schoeisel en een extra paar voor vermomming inslaan! We zijn ervan overtuigd dat dit de juiste beslissing zal zijn!

We hopen dat we je hebben geholpen te beslissen welke schoenen voor een bruiloft in de herfst het kiezen waard zijn. Bekijk het aanbod van onze winkel, waarin we klanten veel modellen bieden die perfect zijn voor een dergelijke gelegenheid - voor vrouwen, mannen en kinderen. Geniet van het winkelen en fantastische leuke wensen het ButyModne.pl-team!