We kiezen universele schoenen om een ​​zakenreis te maken

Klassieke pumps - moet een zakenreis zijn

Tijdens zakelijke bijeenkomsten is formeel schoeisel verplicht - in het geval van vrouwen is dit verplicht shuttles. Laten we het model op de hiel alleen kiezen als we het lopen met hakken onder de knie hebben en we zullen enkele uren in de schoenen blijven zitten. We moeten niet vergeten dat een belangrijk onderdeel van de bijeenkomst bijvoorbeeld een bezoek aan een bedrijf of een productiehal kan zijn. Shuttles helpen ons ook klaar te staan ​​tijdens een zakendiner. Als we ons beter voelen in de lagere schoenen, is het paar op de hiel van 3-4 centimeter een hit! We zullen mooie damesschoenen bestellen bij levering aan het huis van ButyModne.pl. Traditionele pumps in de zomer in het zwart kunnen worden vervangen door een paar in een nude tint, vergelijkbaar met de kleur van de panty. Zo'n kleurbehandeling is een prima manier om lichtheid te geven aan onze outfits en je figuur optisch uit te breiden.

Lederen oxfords, ballerina's en Jodhpur-laarzen - wees modieus in casual stijl

Als we houden van de mannelijke kledingstijl en een geliefd pak aantrekken tijdens een zakenreis, kies dan voor een leren oxford. Dit soort schoeisel is zo veelzijdig dat we het ook kunnen dragen met een jurk of katoenen chino - perfect geschikt als een element van casual stijl. Laten we ze kiezen als we een zeer beperkte bagage hebben. Welke andere modellen zullen werken tijdens extra activiteiten onderweg? In het voorjaar en de zomer zijn ze onvervangbaar lederen ballerina's. Laten we schoenen aantrekken in pastelkleuren genaaid met leer, met een mooie afwerking. Als we in koelere maanden weggaan, is de beste keuze Jodhpur-laarzen: cognac of klassiek, zwart. Deze schoenen zien er geweldig uit in het gezelschap van een rok en een broek.

Welke herenschoenen werken tijdens een zakenreis?

Mannen moeten ook de juiste kleding en accessoires meenemen in de delegatie. Voor vergaderingen en presentaties is een sportjas en een elegante broek voldoende. Kies een derby voor hen - elegante semi-formele schoenen. Gemaakt van zacht leer in een tint warmbruin ze zullen er geweldig uitzien op je voeten. U moet uw model kiezen op de ButyMode.pl-website. Voor een officieel zakendiner of vergaderingen die 's avonds plaatsvinden, moet de organisator mogelijk een pak dragen. Lees aandachtig de uitnodiging en vereisten of vraag direct naar de stijl die geldig is tijdens de reis. Vergeet niet dat we ook een debry op een rij kunnen zetten. Als we echter wachten op officiële diners en we een bedrijf tegenkomen dat de elegantie van mannen waardeert, is de klassieker de beste keuze, genaaid met aandacht voor detail Oxford. Oxfords zijn te klassiek? Laten we kiezen als een stijlvolle vervanging voor minimalistische vliegers die er elke dag goed uitzien en tijdens meer formele gelegenheden. Welke schoenen zijn het mooist tijdens sightseeing en zakenreizen? De beste schoenen, die er goed uitzien op de voet, zullen het beste werken. Afhankelijk van de branche waarin we werken, kunnen klassieke sneakers een goede keuze zijn - schoeisel wordt gewonnen door bedrijven en geniet van onaangename erkenning onder jongeren. Laten we sportschoenen aantrekken die kunnen worden gecombineerd met een shirt, een sportjas en jeans of chino's met een slim fit snit. Sportschoenen zijn een uitstekende basis voor een moderne en modieuze man, mannen van middelbare leeftijd kunnen ze ook dragen als ze hun imago willen opfrissen.

Een zakenreis vereist een goede outfit waarin we vele uitdagingen kunnen aangaan. De kleedkamer moet goed doordacht zijn en de planning is het beste om te beginnen met het kiezen van de juiste schoenen die passen bij het label en de verwachtingen van de organisator.