We kiezen de eerste schoenen voor het kind

Eerste stappen in het appartement

De eerste stappen op de huisvloer zetten is een heel goede oefening. Als de voet van de baby kaal is, heeft het kind de mogelijkheid om de textuur van de grond te voelen en gewend te raken aan veranderende temperaturen. Het is ook een goede manier om de zolen te verharden. De huid van de baby is hier heel delicaat, en contact met de vloer maakt het een beetje dikker. Leren om te wandelen in thuissituaties is ook een les van aandacht voor ouders. In een veilige omgeving zou de verticalisatie echter zonder problemen moeten verlopen. De situatie is iets anders wanneer de baby tijdens wandelingen begint te lopen.

Loopt naar buiten - uitstekend wandelonderwijs

Een peuter toestaan ​​om uit de kinderwagen te stappen en alleen te lopen is een geweldige manier om te leren lopen. Een kind dat alleen beweegt, kan een wandeling rond het blok maken. Het is belangrijk dat de ouder dichtbij is en zijn baby bij de hand houdt. Zulke lessen vereisen echter het opzetten van geschikte schoenen. Veiligheid en hygiëne moeten de belangrijkste zijn. Zelfs de dikste sokken bieden geen goede isolatie tegen onbekende substraten. Wat moeten de eerste schoenen zijn voor de baby?

Welke kwaliteiten moeten schoenen hebben voor een kind?

Ouders moeten aandacht besteden aan verschillende functies van schoeisel bij het kiezen van het beste paar voor hun kind. Schoenen moeten licht zijn, zodat het kind leert zijn voeten goed op te zetten. Onthoud dat de eerste stappen een grote uitdaging zijn voor een peuter, dus als je leert lopen, moet je comfort hebben. Het is belangrijk dat schoenen een flexibele zool hebben die het leren lopen ondersteunt. In het goed geprofileerde paar bevindt de buigplaats zich in 1/3 van de onderkant van de bodem. Het gekozen paar moet zacht zijn en vrij breed aan de bovenkant. Deze ruimte is essentieel voor de brede vingers van kinderen. Laten we er ook op letten of de schoenen ademend zijn. Geen enkele peuter houdt van wandelen als hij natte en koude voeten heeft. Laten we schoenen zoeken van natuurlijk leer of hoogwaardige textielmaterialen. Wat is het overwegen waard bij het kiezen van babyschoenen?

Goede ondersteuning voor de voet

Tot een paar jaar geleden werden hoge, stijve schoenen het meest aanbevolen, namelijk om de voet van het kind te stabiliseren en de enkel te beschermen tijdens het leren lopen. Het blijkt dat tijdens de eerste stappen de mobiliteit van de enkel en ondersteuning aan de binnenkant van de voet van groot belang zijn. Het belangrijkste is dat de schoenen goed aansluiten op het gebied rond de wandeling. Bovendien moet het eerste paar een flexibele hak (of lip) hebben die goed past bij de hiel van het kind. Het element moet flexibel genoeg zijn om de bewegingen van het kind niet te beperken. Een belangrijk kenmerk is ook de elasticiteit - een geschikt flexibele schoen ondersteunt de juiste positionering van de voet. Het is ook belangrijk dat schoenen voor een kind niet te hoog zijn. Modellen onder de kubus zullen goed werken. Als we trapper kiezen, zoek dan kopieën met een zachte en flexibele bovenkant. Modieuze en comfortabele kinderschoenen zijn te vinden in de online winkel ButyModne.pl.

De eerste schoenen voor een kind moeten goed aan de voet hechten, maar mogen de beweging niet beperken. Het is belangrijk dat ze zacht, licht en luchtig zijn. Een peuter die zich prettig, sneller en gretiger zal voelen, zal de eerste stappen zetten.