Befado kinderschoenen 114X299 roze

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado kinderschoenen 114X299 roze - comfort en veiligheid voor het kind

De gezonde voeten van onze kinderen zijn niet alleen een troost, maar ook een investering in hun goede ontwikkeling. Daarom is het bij het kiezen van schoenen voor kinderen de moeite waard om een ​​beproefd merk te kiezen dat niet alleen een aantrekkelijk uiterlijk garandeert, maar vooral voldoende ondersteuning voor het zich ontwikkelende bewegingsapparaat.

Befado kinderschoenen in de roze versie 114X299 zijn een perfecte keuze voor een meisje dat waarde hecht aan comfort en stijl. Sandaalpantoffels, gemaakt door het Poolse bedrijf Befado, combineren de nieuwste trends in de wereld van kindermode met de hoogste kwaliteitsnormen.

Deze roze pantoffels zijn gemaakt van aantrekkelijke en hoogwaardige stoffen en zijn perfect voor zowel thuisgebruik als plezier in de achtertuin. Ze zijn vastgemaakt met klittenband, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangetrokken en aangepast aan kleine voetjes, en zijn uiterst praktisch voor ouders en kinderen. De stijve hak stabiliseert de voet en de flexibele, geprofileerde antislipzool garandeert veiligheid tijdens het lopen en rennen.

De thermorubberen zool is naast de antislipeigenschappen ook ademend - wat vooral op warme dagen een aanzienlijke invloed heeft op het draagcomfort. De naar de kindervoet geprofileerde binnenzool, gemaakt van de hoogste kwaliteit katoen, zorgt niet alleen voor zachtheid, maar ook voor hygiëne in gebruik dankzij goede ventilatie.

Het certificaat ‘Gezonde Voet’ bevestigt de kwaliteit en zorg voor de voetgezondheid. Voor ouders die op zoek zijn naar schoenen die de goede ontwikkeling van hun kinderen ondersteunen, biedt het merk Befado producten die voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

Het voor meisjes bestemde product, verkrijgbaar in de categorie kinderpantoffels, is niet alleen praktisch, maar zal dankzij de charmante roze kleur zeker de kleine liefhebbers van modieuze accenten aanspreken. Het materiaal waarvan ze zijn gemaakt – stof – is zowel duurzaam als zacht voor de jonge huid.

Door te kiezen voor Befado pantoffels, model 114x299 roze sandalen, verzekeren ouders hun kinderen niet alleen van een mooi uiterlijk, maar vooral van gezondheid en comfort bij elke stap.

  • Karakter: ander
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Kleur: roze
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: klittenband

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
|
|
|