American Club Sportief meisjeshart Amerikaans 15345 roze wit

Artikel niet beschikbaar ;(

Sportschoenen voor kinderen van het gerenommeerde bedrijf American Club zijn comfortabele en bijzonder charmante schoenen voor meisjes. Ze zullen een peuter aanspreken en voldoen aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende ouders.


American Club-schoenen zijn ontworpen om het kind volledig comfort te bieden. De schoen is gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal, waardoor de sneakers lichter zijn dan leren kinderschoenen. Belangrijk is dat de binnenkant is gevoerd met een leren inzetstuk, waardoor de voet niet wegglijdt en zweet. Een stijve hielkap zorgt voor stabiliteit aan de voet en houdt de schoen stevig op het been. American Club schoenen voor kinderen is ook een stevige thermo-rubberen zool, die beschermt tegen oneffen terrein, maar flexibel genoeg is om het spel van het kind niet te hinderen en zijn bewegingen niet te beperken. Dankzij de handige klittenbandsluiting kunt u de schoen snel aan- en uittrekken.


American Club-schoenen zijn perfect voor zowel dagelijks gebruik als voor sportieve activiteiten. Ze zijn licht, comfortabel en zorgen voor voldoende ventilatie, en tegelijkertijd zullen ze, dankzij de originele stijl en roze kleuren, zeker een meisje aanspreken.

  • Kleur: roze wit
  • Type sluiting: klittenband
  • Extra informatie: Stijve hielkap Leren binnenzool Geprofileerd inzetstuk
  • Karakter: gebrek
  • seks: Kleine meisjes

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
Ik raad de schoenen die je bij deze verkoper hebt gekocht ten zeerste aan! Ze zijn mooi, licht, de binnenzool is van leer en goed geprofileerd (profylaxe platvoeten). Zeer snelle verzending en goed contact met de verkoper. IK RAAD AAN :)