American Club Softshell-laarzen met Amerikaans WT64-membraan zwart grijs

Artikel niet beschikbaar ;(

American Club WT64 kinderschoenen zijn unieke schoenen die niet alleen comfort bieden, maar ook effectieve bescherming bieden tegen ongunstige weersomstandigheden. Ontworpen voor actieve kinderen die niet bang zijn om buiten te spelen, zelfs in winterse omstandigheden.

De American Club WT64-laarzen zijn gemaakt van hoogwaardige softshell en zijn uitzonderlijk licht en flexibel. Dit garandeert het kind bewegingsvrijheid en comfort tijdens het dragen. Dankzij het moderne "TRIPLETEX"-membraan zijn de schoenen water- en winddicht en laten ze tegelijkertijd de huid ademen. Dit is van cruciaal belang voor de gezondheid en hygiëne van kindervoeten, die tijdens het spelen overmatig kunnen zweten.

De WT64 softshelllaarzen zijn voorzien van een praktisch klittenbandsluiting, waardoor zelfs de jongste gebruikers de schoenen zelfstandig kunnen aan- en uittrekken en zo hun motorische vaardigheden kunnen ontwikkelen. De ingenaaide balgtong is een extra bescherming die voorkomt dat er sneeuw in de schoen komt, wat het draagcomfort op winterdagen aanzienlijk verhoogt.

De veiligheid van kinderen op de weg is een prioriteit en daarom heeft de fabrikant de schoenen uitgerust met reflecterende elementen die de zichtbaarheid van de peuter vergroten in het donker of bij slecht weer, wat een belangrijk preventief aspect vormt.

De unieke combinatie van zwarte en grijze tinten zorgt ervoor dat de schoenen perfect matchen met verschillende elementen van de kindergarderobe, terwijl ze stijlvol en functioneel zijn. De binnenkant van de schoenen is gevoerd met aangenaam aanvoelend schoenbont, dat voor extra warmte zorgt op koude dagen.

Een stijve hielkap garandeert voldoende ondersteuning van de voet en is belangrijk voor een goede ontwikkeling van kindervoeten en het behouden van de juiste houding tijdens het lopen.

American Club besteedt als fabrikant aandacht aan de kwaliteit van de afwerking, wat zich vertaalt in duurzaamheid en gebruiksgemak. WT64-laarzen zijn een doordachte keuze voor elke ouder die op zoek is naar zowel praktische als esthetische schoenen voor hun kind. Perfect voor jongens die graag actief buiten zijn, ongeacht de grillen van het weer.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap
  • seks: de jongens
  • Type sluiting: klittenband
  • Kleur: zwart Grijs

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
|