Snowboots voor kinderen met bont Donkergrijs Aurora 20228-1B / 2B

Artikel niet beschikbaar ;(

Kindersnowboots geïsoleerd met bont Donkergrijs Aurora 20228-1B/2B – Warmte en stijl voor kleine voetjes

Nu de ijzige dagen eraan komen, is het van cruciaal belang om het comfort en de bescherming van de kindervoeten tegen lage temperaturen te garanderen. Met de allerkleinsten in gedachten hebben we donkergrijze Aurora 20228-1B/2B kindersneeuwlaarzen met bontisolatie gecreëerd - perfecte schoenen voor meisjes waarmee ze vrij in de sneeuw kunnen spelen en lange wandelingen kunnen maken op koude dagen.

Deze elegante, donkergrijze snowboots zijn ontworpen voor kleine trendsetters die waarde hechten aan een modieuze look gecombineerd met draagcomfort. Een aantrekkelijke paillettenapplicatie aan de buitenkant van de schoen geeft de schoen een uniek karakter en zorgt ervoor dat de schoen zich onderscheidt van andere kindermodellen.

Schoenen van een ander merk zijn bedoeld voor meisjes, in de categorie snowboots voor kinderen. Elk product in deze serie is zorgvuldig vervaardigd en er is gebruik gemaakt van materialen die het comfort en de veiligheid van kinderen garanderen.

Deze snowboots zijn uitgerust met een stijve hak, wat een fundamenteel element is voor de juiste vorm van kindervoeten en voor de nodige ondersteuning tijdens activiteiten. De sluiting die in dit model wordt gebruikt, is ontworpen om het aan- en uittrekken van de schoenen te vergemakkelijken, terwijl de esthetiek en functionaliteit behouden blijven.

Thermisch comfort wordt verzekerd door het gebruik van hoogwaardig eco-bont dat de binnenkant van de schoen verwarmt. Dit is een ideale oplossing voor ouders die willen dat hun kind het ook bij langdurig spelen in de sneeuw niet koud krijgt.

De snowboots worden geleverd in de originele verpakking, wat de authenticiteit bevestigt en een extra beschermend element biedt. Het productgewicht inclusief verpakking bedraagt ​​slechts 0,6 kg, waardoor het gemakkelijk op te bergen en te vervoeren is.

We raden u aan ons volledige aanbod kinderschoenen te bekijken, waar u veel modellen zult vinden die zijn ontworpen met de verschillende behoeften en voorkeuren van jonge gebruikers in gedachten. Kies de donkergrijze Aurora 20228-1B/2B met bont geïsoleerde sneeuwlaarzen voor kinderen om uw kind in het winterseizoen warmte en stijl te geven.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap
  • Producentcode: BM101173
  • Kleur: Grijs
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: Een andere
  • Staat van de verpakking:: Origineel
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.6

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|