Slipon op een verborgen wedge 3161 zilver grijs

Artikel niet beschikbaar ;(

"Slipon met verborgen sleehak 3161 zilvergrijs – Comfort ontmoet stijl"

Stel je schoenen voor die even comfortabel als stijlvol zijn, schoenen die discrete hoogte en subtiele elegantie bieden - dit is de slipon met verborgen sleehak 3161 zilvergrijs. Deze instapsneakers met hoge zool zijn perfect voor vrouwen die houden van de combinatie van casual stijl en elegantie en verbergen een geheim: een verborgen hak van 4,5 cm die het silhouet zachtjes lift, voor comfort dat ongeëvenaard is door platte modellen.

Deze slipons zijn handgemaakt van zacht, hoogwaardig ecologisch leer en beantwoorden aan de behoeften van moderne, trendbewuste vrouwen. Het stevige maar flexibele materiaal garandeert ademend vermogen en comfort bij elke stap, en de grijze kleur in elegante zilvertinten voegt een stedelijk karakter toe en past bij de meeste stijlen.

De binnenafwerking van zachte stof zorgt ervoor dat de verborgen sleehakslipon 3161 de hele dag aangenaam draagt, ongeacht of u vele uren op uw voeten doorbrengt of snel van punt A naar punt B gaat. De functionele, decoratieve ritssluiting siert niet alleen de zijkant de schoen, maar vergemakkelijkt ook het aan- en uittrekken van de schoenen.

De ontwerpers van het merk achter deze slip-ons begrijpen dat de hedendaagse vrouw zich richt op het combineren van design en functionaliteit. Daarom positioneert dit model zich in het ballerinasegment, maar onderscheidt het zich zeker van de traditionele platte modellen. Zonder patroon, met een minimalistische aanpak, passen deze pantoffels bij verschillende stijlen, van casual jeans tot jurken en rokken.

Als je op zoek bent naar schoenen die bij je garderobe passen, ongeacht het tijdstip of de gelegenheid, dan is de zilvergrijze slipon 3161 met verborgen sleehak de perfecte keuze. Elegantie zonder moeite, functionaliteit zonder compromissen - dit zijn slogans die werkelijkheid worden wanneer dit unieke model in je garderobe verschijnt.

  • Kleur: Grijs
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Extra functies: gebrek

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|