Schoenen voor de winter - wat moet je kiezen om niet verkouden te worden?

De mooie Poolse herfst loopt langzaam ten einde. In een oogwenk verdwijnt november ook, om nog te zwijgen van september en oktober. Omdat dit regenseizoen zeer vergevingsgezind was en ons veel zonnig weer opleverde, hopen we dat de winter niet zal doorgaan in de sneeuw en dat we uiteindelijk een witte kerst zullen hebben.

En wanneer het gebeurt, is het de moeite waard na te denken over de juiste kleding in november. Als de jas ons geen probleem zou bezorgen, kunnen schoenen al. Hoe om te gaan met dit probleem? Hoe de eerste aanval van sneeuwvlokken overleven?

Schoenen voor vrouwen - voor school en op het werk

Denk na over wat je al hebt en wat je nodig hebt. Maak een opruiming in de kast - Kerst schoonmaken moet eindelijk iets serveren. Zorg voor je voeten. Naast fysieke verzorging of cosmetische ingrepen, moet u uzelf trakteren op geschikt schoeisel, warm en droog, waterdicht. Hoogwaardige materialen, gemakkelijk schoon te maken, zorgen ervoor dat het paar schoenen langer dan één seizoen blijft bestaan. Kies schoenen met bont. Ze doen hun werk veel beter dan ongevoerde schoenen. Als we dit jaar verrast worden door veel sneeuw, dan zullen de snowboots het best werken in deze rol. Zo niet, dan is het de moeite waard om laarzen of elegante gebonden schoenen te kiezen, niet alleen hoge hakken die geschikt zijn voor elke zakelijke stijl. We kunnen ook kiezen voor de officieren, hoog, bijna onder de knie, gemaakt van leer. Vergeet niet over de laarzen, zelfs de knie, die letterlijk uw dag zal maken. Wat dat betreft, laat de mode voor het herfst / winterseizoen 2018/19 ons los.

Herenschoenen - elegantie voor de winter

We vergeten mannen niet! Mannen hebben ook de mogelijkheid om te pronken. Snowboots voor heren zullen zich bewijzen tijdens de jacht op kerstcadeaus en voor de kerstboom, waarvoor je langzaam rond moet kijken in twee weken. Leren schoenen zijn het hoogtepunt van het jaar, vooral de elegante schoenen. Ze passen op heren, zachte jassen en korte jassen. Heren kunnen ook kiezen voor verschillende soorten vallenzetters, die net zo trendy zijn als vrouwelijke officieren. Hogere hiel van de schoen zorgt voor waterdichtheid. Er komt geen sneeuw in de sok.