Sandalen jongens rapen Mazurek 1187 ca. Geel marineblauw

41,95 EUR

Product: Jongenssandalen Rzepy Mazurek 1187 c.geel marineblauw geel

Het bedrijf Mazurek, bekend om zijn zorg voor de gezonde ontwikkeling en veiligheid van kleine voetjes, presenteert zijn nieuwste hit: jongenssandalen met klittenband in levendige gele en marineblauwe kleuren. Deze stijlvolle en functionele schoenen zijn een perfecte keuze voor een actief kind en bieden niet alleen comfort, maar ondersteunen ook de goede ontwikkeling van de voet.

Mazurek 1187 sandalen onderscheiden zich door hun unieke ontwerp en zijn volledig gemaakt van natuurlijk leer van de hoogste kwaliteit. Ook is de binnenkant van de schoen gevoerd met leer, waardoor je voeten de hele dag kunnen ademen. Bovendien garanderen geprofileerde lederen inzetstukken een perfecte pasvorm aan de vorm van een kleine voet, waardoor comfort en veiligheid tijdens elk avontuur worden gegarandeerd.

Klittenband, dat deel uitmaakt van de sluiting, is een ander voordeel van deze sandalen. Ze zorgen ervoor dat het kind gemakkelijk en zelfstandig schoenen kan aan- en uittrekken, wat zijn of haar onafhankelijkheid ondersteunt. Een stijve hielkap garandeert beenstabilisatie en voldoende ondersteuning voor een kleine voet.

Eén van de belangrijkste aspecten waar Mazurek zich op richt is veiligheid. De rubberen zool van de sandalen heeft antislipeigenschappen die het risico op uitglijden minimaliseren, waardoor u zelfverzekerd op verschillende ondergronden kunt stappen, of u nu in de tuin speelt of naar de kinderkamer loopt.

Mazurek 1187 sandalen passen dankzij hun interessante kleuren perfect bij een verscheidenheid aan kledingkasten - van jeans tot korte shorts. Ze zullen niet alleen praktisch zijn, maar ook een modieus onderdeel van de lente- en zomerstyling van elke jongen.

Kortom, de Mazurek 1187 c.geel, marineblauw, geel klittenband jongenssandalen zijn een product dat dankzij de combinatie van kwaliteit van afwerking, gebruikscomfort en aantrekkelijke uitstraling aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende ouders zal voldoen. en hun kinderen. Door te kiezen voor schoenen van Mazurek investeert u in de gezonde ontwikkeling van de voeten van uw kind.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Geprofileerd inzetstuk Leren binnenzool
  • Producentcode: 1187
  • Kleur: Marine geel
  • Materiaal: Echt leer
  • seks: de jongens
  • Type sluiting: klittenband
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.32

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
Ik wilde deze schoenen al kopen voor mijn zoon. Gisteren de prijs van 119 PLN, ik toegevoegd aan de mand. Vanmorgen wilde ik betalen en een bestelling plaatsen, en dit is een zooonk. Prijs PLN 179. Wat een oplichterij. Mega-teleurstelling. En ik wilde iets voor mezelf bestellen. Niet aardig. Dit is waar Polen over gaat. Ps Ik moest een asterisk toevoegen om mijn mening te sturen. De winkel verdiende er niet eens een.
|