Zwarte Riko 683 heren sportschoenen rood

Artikel niet beschikbaar ;(

Riko-sportschoenen zijn volledig gemaakt van natuurlijk leer, wat ze een ongelooflijke duurzaamheid en langdurige stevigheid garandeert. Deze schoenen hebben een aantrekkelijk bovenwerk, wat vooral geliefd is bij mannen die om hun imago geven. Sportschoenen van dit type zijn niet verkrijgbaar voor de hoogste prijs, dus het is de moeite waard om er aandacht aan te besteden. Ze worden tegelijkertijd gekenmerkt door elegantie, esthetiek en sportfunctionaliteit. Ze zijn perfect voor het leiden van een actieve levensstijl, die steeds populairder wordt onder mannen.


Riko herenschoenen zijn in de eerste plaats een zeer hoog comfort en een volledig gebruikscomfort. Het is een combinatie van moderniteit met stijl en een sportieve vorm. Deze schoenen zijn erg licht, dus ze zouden geen problemen moeten veroorzaken in het veld. Hun belangrijke voordeel is dat ze wind, regen, modder en sneeuw buiten houden. Bovendien hebben ze een antislipzool die flexibel is en gebruikers volledige veiligheid biedt. Het is de moeite waard om er geld aan uit te geven.

  • Materiaal binnenzool: Echt leer
  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Kleur: rood zwart

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
Sorry dat ik zo laat een reactie plaats, maar beter laat dan nooit. Natuurlijk is de opmerking positief !!! Schoenen super comfortabel, licht en effectief, trekken de aandacht. De transactie was succesvol, snelle verzending. Ik raad deze ALLEGROWICZA aan !!!