Heren sportschoenen Riko 681 marineblauw

Artikel niet beschikbaar ;(

Praktische en modieuze heren sportschoenen van het bekende en gerenommeerde Poolse bedrijf RIKO in een praktische matte marineblauwe kleur.


Het bovenwerk en de binnenzool van de schoenen zijn gemaakt van natuurlijk leer, waardoor de schoenen antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen hebben, waardoor de groei van bacteriën die een slechte geur veroorzaken wordt voorkomen.

De zool van hoogwaardig synthetisch materiaal is antislip, bestand tegen mechanische schade en slijtage en tegelijkertijd zacht en extreem flexibel. Veterschoenen.


RIKO herenschoenen zijn ongetwijfeld een garantie voor de hoogste kwaliteit van de materialen die bij de productie worden gebruikt, met behoud van de sensationele ergonomie en functionaliteit van het schoeisel.


RIKO-sportschoenen zijn een geweldige oplossing voor mannen die het comfort en de functionaliteit van schoenen waarderen en tegelijkertijd de voorkeur geven aan een iets formelere stijl. RIKO-schoenen zijn ontworpen om modern design en de meest actuele trends in herenmode te combineren. Schoeisel is perfect voor dagelijks gebruik op het werk, buitenshuis of tijdens weekendtrips.

  • Materiaal binnenzool: Echt leer
  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Kleur: blauw

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
goederen zoals beschreven, snelle levering, professionele benadering van de klant, het model van de verkoper