Rider 80908 zwembadslippers afgeprijsd grijs zwart

Artikel niet beschikbaar ;(

Rider-zwembadslippers - comfort en stijl voor elke gelegenheid

Als u op zoek bent naar comfortabel en voetvriendelijk zwembadschoeisel, kijk dan eens naar het aanbod van het merk Rider, vooral het model 80908 in grijs en zwart. Rider-slippers, bekend om hun functionaliteit en comfort, zijn geliefd bij kinderen en ouders over de hele wereld.

Het 80908-model is het resultaat van de combinatie van modern design met materialen van de hoogste kwaliteit. Het gebruik van flexibel rubberachtig materiaal zorgt niet alleen voor duurzaamheid en slijtvastheid, maar ook voor draagcomfort. Ze passen zich aan de vorm van de voet aan zonder schaafwonden of ongemak te veroorzaken, wat uiterst belangrijk is tijdens lange uren aan het zwembad of tijdens het spelen op het strand.

De zool van de slippers, ontworpen met het oog op veiligheid, is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat een uitstekende grip op natte oppervlakken garandeert, waardoor het risico op uitglijden en vallen wordt beperkt. De anatomische vorm van de flap maakt hem bovendien ideaal voor recreatie en dagelijks gebruik, zonder de voet te belasten en natuurlijke beweging mogelijk te maken.

Het grijze inzetstuk van EVA-schuim is een extra schokabsorberend element, waardoor kinderen zich comfortabel voelen tijdens het lopen. De geprofileerde binnenzool is niet alleen comfortabel, maar heeft ook een gunstige invloed op de ontwikkeling van de voet en zorgt voor een goede positionering ervan.

De productie in Brazilië, waar het merk Rider vandaan komt, staat synoniem voor aandacht voor detail en hoogwaardige afwerking. Rider is een van de leiders in de schoenenindustrie voor buiten- en wateractiviteiten, dus ouders kunnen er zeker van zijn dat ze bij het kiezen van slippers 80908 een bewezen en betrouwbaar product kiezen.

Ze zijn perfect voor kinderen die waarde hechten aan actieve recreatie en voor kinderen die er onder alle omstandigheden stijlvol uit willen zien. De universele kleuren grijs en zwart zorgen ervoor dat deze slippers passen bij de meeste zwembad- en strandoutfits.

Kiezen voor Rider 80908 zwembadslippers is een uitstekende beslissing voor iedereen die waarde hecht aan veiligheid, comfort en stijlvol design. Laat uw kind genieten van zomeravonturen met teenslippers die er niet alleen goed uitzien, maar vooral zorgen voor de gezondheid en het comfort van kleine voetjes.

  • Type sluiting: Een andere
  • Extra informatie: Geprofileerd inzetstuk
  • Materiaal: Gom
  • Kleur: Grijs zwart

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
De transactie is gelukt. Ik raad aan.
|
De transactie is gelukt. Ik raad aan.
|
De transactie is gelukt. Ik raad aan.