Pastelkleurige loafers lordsy 7111 geel

Artikel niet beschikbaar ;(

Onder de lente- en zomerschoenen voor vrouwen die waarde hechten aan de combinatie van comfort en subtiele stijl, wordt een unieke plaats ingenomen door de pastelkleurige Lordsy 7111 gele mocassins in een expressieve gele tint. Deze kleurrijke interpretatie van de klassieker is opgedragen aan alle vrouwen die een beetje frisheid en originaliteit aan hun stijlen willen toevoegen.

Deze mooi gevormde damesmocassins in herenmodel onderscheiden zich vooral door hun hoge afwerkingskwaliteit. Het gebruik van ecologisch suède als buitenmateriaal is niet alleen een esthetische, maar ook een praktische keuze: dit materiaal is bestand tegen vele gebruiksomstandigheden en is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. De onderscheidende kenmerken van dit model zijn de tenen, stijlvol afgezet met gelakt materiaal, wat een vleugje elegantie en verfijning aan het schoeisel toevoegt. Een kleine decoratie, discreet aangebracht op de voorkant van de schoen, benadrukt het unieke karakter ervan.

Het voordeel van de Lordsy 7111 gele mocassins is het ontwerp dat zorgt voor draagcomfort - de binneninzet van natuurlijk leer garandeert ademend vermogen en comfort voor de voeten, zelfs bij langdurig gebruik. Bovendien zijn deze mocassins slip-on, wat het comfort en de functionaliteit ongetwijfeld vergroot. Het ontbreken van onnodige sluitingen of strikken maakt dit model perfect voor vrouwen die waarde hechten aan snelheid en gemak bij het aankleden.

De mocassins hebben een lage hak van één centimeter, wat zorgt voor stabiliteit en voldoende demping en tegelijkertijd uiterst discreet is. Het geheel wordt gecomplementeerd door een ronde neus, wat de schoenen een klassieke uitstraling geeft.

Er moet ook worden benadrukt dat de gelakte elementen dynamiek en moderniteit aan het model toevoegen, terwijl een delicaat evenwicht met de rest van de schoen behouden blijft. Pastelgeel geeft de schoenen een karakter dat gemakkelijk de aandacht trekt en energie toevoegt aan elke styling.

De fabrikant "Inna Marka" maakt zo bewuste keuzes mogelijk voor vrouwen die op zoek zijn naar origineel schoeisel tegen een betaalbare prijs. Dankzij hun universele ontwerp zijn de Lords 7111 gele mocassins een geweldige aanvulling op je garderobe - van alledaagse outfits tot elegantere gelegenheden.

Kortom, de pastelkleurige Lordsy 7111 gele loafers zijn niet alleen comfortabel en functioneel schoeisel voor warme dagen, maar ook expressieve accenten aan veel damesoutfits die zeker zelfvertrouwen en een positieve houding zullen toevoegen aan elke vrouw die besluit ze te kopen.

  • Kleur: geel
  • Materiaal binnenzool: Echt leer
  • seks: Damesschoenen
  • Sluiting: aantrekken
  • Extra functies: gevernist
  • Hoogte hak / plateauzool (cm): 1.0
  • Buitenmateriaal: Ecologisch zeemleer
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • De neus: Ronde
  • Hak-/platformhoogte: 1.0

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|