Op de pin

Pumps op een hak zijn het soort schoenen dat elke vrouw in de kast zou moeten hebben - zelfs om ze slechts één keer in hun leven te plaatsen. Ze zijn nodig om in sommige situaties een bestelling te plaatsen.

Pumps op een hoge hak

De hoge hak verlengt en verlaagt de benen en benadrukt de billen - dit zijn de belangrijkste redenen waarom je het zou moeten dragen. Pumps met een modieuze tip en een interessante snit zijn de troeven van elke zelfverzekerde vrouw. Hoe hoger de pin - hoe beter het eindresultaat!

Klassieke hoge hakken

Schoenen op een speld in een uniforme kleur, in een tint nude of sappig rood, zijn onvervangbaar voor een kleine zwarte of schijnbaar eenvoudige, maar vrouwelijke creatie. Ze voegen ook sierlijke creaties toe, meestal op kantoor, bestaande uit een broek en een pak.

Een iets lagere hak van een schoen gemaakt van een goede kwaliteit huid moet vrouwen die graag modieus en vrouwelijk zijn dagelijks behandelen, en het grootste deel van de dag in officiële outfits doorbrengen. Dergelijke geverniste schoenen, suède of mat leer zullen er in elke combinatie geweldig uitzien!