Formele herenschoenen Nikopol 243 zwart

Artikel niet beschikbaar ;(

In ons leven hebben we veel gelegenheden om elegante schoenen aan te trekken. Het is de moeite waard om op elke situatie voorbereid te zijn. Het bedrijf Nikopol ontmoet het mannelijke deel van de samenleving en creëert herenschoenen, model 234.


Deze snit is erg populair en wordt het vaakst gekozen door mannen. De schoenen zijn comfortabel en zullen je voeten niet vernauwen. Zwarte formele schoenen hebben blauwe decoratieve stiksels en veters in een marineblauwe tint. De schoenen zijn gemaakt van natuurlijk leer. Ook de binnenzool is van leer, wat zorgt voor comfort tijdens het lopen. Ze hebben een delicate hiel.


Herenschoenen zijn geschikt voor elk feest, feest, werk en romantische date. Je kunt ze onder een pak dragen, maar ze staan ​​ook prachtig op een jeans.


De schoenen zijn nieuw. De winkel Butymodne.pl biedt maten 42 en 44 voor een sensationele prijs. Verzending vindt plaats binnen 1-2 werkdagen na bestelling. Het zal ons rechtstreeks bereiken op het opgegeven adres. We besparen niet alleen tijd, maar ook geld.


Kies het merk Nikopol en wees modieus in elke situatie.

  • Materiaal binnenzool: Echt leer
  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Kleur: zwart

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|