Formele herenschoenen Nikopol 208 zwart

Artikel niet beschikbaar ;(

Herenloafers van het bekende en gerenommeerde Poolse merk NIKOPOL in een hele mooie combinatie van bruin en beige tinten.


Het gepresenteerde model is vervaardigd in Polen volgens zeer strenge kwaliteitsnormen opgelegd door de schoenenfabrikant NIKOPOL. Producten van dit merk worden voornamelijk gekenmerkt door een zeer hoge kwaliteit van vakmanschap en de materialen die tijdens de productie worden gebruikt. Bijna altijd zijn NIKOPOL-schoenen superieur aan die van meer bekende en gerenommeerde Europese merken.

Het bovenwerk in het gepresenteerde schoeisel is gemaakt van natuurlijk nerfleer, zeer zacht en geperforeerd voor een mooi effect. De schoenen zijn geregen, wat hun klassieke uitstraling benadrukt en zorgvuldig is gemaakt. Ze worden gekenmerkt door een hoge duurzaamheid en een flexibele, lichte, antislipzool van hoogwaardig synthetisch materiaal.


Herenschoenen van NIKOPOL zijn geweldig voor dagelijks gebruik, zowel op iets warmere dagen, als voor werk, belangrijke zakelijke bijeenkomsten of gewoon voor dagelijks gebruik. Zeer comfortabel en modieus.

  • Materiaal binnenzool: Echt leer
  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Kleur: zwart

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
De transactie is gelukt. Ik raad aan.