Zwarte herenschoenen Nikopol 1504 veelkleurig blauw

Artikel niet beschikbaar ;(

Interessante kleuraccenten kunnen schoenen vaak een unieke stijl en een nieuwe identiteit geven. Kleine, in het oog springende toevoegingen aan de monochrome kleur van de schoenen zijn een geweldig idee om een ​​bepaald, favoriet paar te onderscheiden en de uniciteit ervan te vergroten, en dus de hele styling.


Herenschoenen Nikopol 1504 is een interessant product van een Pools bedrijf, dat dankzij de klassieke snit en de karakteristieke vorm van het bovenwerk meteen in het oog springt. Zwart, nubuck natuurlijk leer is in deze schoenen gebroken met blauwe veters en een beige zool, gescheiden van de onderkant van de schoen door een blauwe lijn. Nikopol 1504-schoenen hebben ook tal van witte draadstiksels, die contrasteren met het donkere beeld van de schoenen.


Nikopol 1504 schoenen zijn ontworpen voor mannen die geven om een ​​unieke en niet voor de hand liggende stijl, waarin alle details en details waarop het ontwerp van het schoeisel is gebaseerd, een zeer belangrijke rol spelen. Nikopol 1504 is een model dat perfect past bij zowel formele als alledaagse kleding.

  • Materiaal binnenzool: Echt leer
  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Kleur: andere kleur blauw zwart

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|