Neon Ipanema 83078 AG368 Fluorroze kinderslippers

15,85 EUR

De meest modieuze neon kinderpantoffels van deze zomer Ipanema 83078 AG368 Fluorroze - Een must-have item in de garderobe van een kleine fashionista.

De zomer is een tijd voor buitenplezier, uitstapjes naar het water en zorgeloos ontspannen. Om onze kinderen maximaal comfort en stijl te bieden tijdens zomeravonturen, is het de moeite waard om het juiste schoeisel te kiezen. De Ipanema 83078 AG368 Fluor Pink neon kindersloffen zijn dit seizoen met zekerheid een schot in de roos!

Ipanema wordt al jaren door klanten erkend voor het produceren van comfortabele, duurzame en stijlvolle slippers. Het model 83078 AG368 Fluorroze is de perfecte combinatie van draagcomfort en avant-gardistisch design. Dankzij een speciaal vingercompartiment van hoogwaardig synthetisch materiaal zorgen ze voor stabiliteit en veiligheid bij elke stap. Dit is van cruciaal belang, vooral als je buiten speelt, waar je gemakkelijk uitglijdt.

Een dikkere zool, bestand tegen schuren en uitglijden, is een ander voordeel van deze slippers. Het maakt de schoenen niet alleen comfortabel, maar ook veilig bij het zwembad, thuis of tijdens wandelingen. Sterke, roze strepen met glitters geven de schoenen een uniek karakter en glans die jonge modeliefhebbers zeker zullen aanspreken. De intense kleur van fluorroze maakt ze uitzonderlijk aantrekkelijk en gemakkelijk op te merken - zowel op het strand als tijdens stadsplezier.

Ipanema Neon-slippers voor kinderen zijn niet alleen schoenen, maar ook een onderdeel van de mode-styling voor kinderen. Ze zorgen ervoor dat elke kleine fashionista zich speciaal voelt, en door hun universaliteit passen ze perfect in verschillende zomeroutfits.

Het in Brazilië vervaardigde product van het bekende en gerespecteerde merk Ipanema garandeert een hoge kwaliteit van vakmanschap en duurzaamheid, waardoor de slippers de hele zomer en zelfs langer meegaan. Het materiaal waarvan de schoenen zijn gemaakt: rubber, is niet alleen duurzaam, maar ook gemakkelijk schoon te houden.

Laat deze zomer vol kleuren, plezier en mode zijn met de Ipanema 83078 AG368 Fluorroze neon kinderslippers. Geef uw kind een cadeau dat functionaliteit combineert met avant-gardistisch design. Elke kleine dame zal zich speciaal voelen in zulke slippers!

  • Producentcode: 83078 AG368
  • Kleur: roze
  • Materiaal: gom
  • seks: meisjes
  • Type sluiting: Gebrek
  • Staat van de verpakking:: Origineel

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
|