Leer op platte hielen

Platte hak is niet alleen perfect voor vrouwen met een hoge groei. Hij is ook geliefd bij dames die zich elke dag vrouwelijk willen voelen en tegelijkertijd het comfort van een hoge hak nodig hebben.

Laarzen met platte hakken

Comfortabele laarzen van natuurlijk leer zijn de perfecte oplossing voor elke dame in herfst en winter. De huid wast niet, verkleurt niet en geeft maximaal comfort. Trouwens - het is mooi en tijdloos. Dergelijke laarzen zullen goed werken voor een wollen jas, maar ook voor een donsjack.

Werkschoenen

Arbeidersschoenen zijn een soort van zwaar schoeisel op een dikke zool met een loopvlak en een brede hiel. Dit is een sensationele optie voor vrouwen die houden van jeugdstijl, en voor de winter zijn ze op zoek naar iets dat praktisch is in de eerste plaats.

Verschillende modellen, hoogtes, kleuren en soorten bevestigingsschoenen van natuurlijk leer op een platte hak geven ongewone vrijheid om een geliefde stijl samen te stellen. Platte hakschoenen, afhankelijk van de snit, kunnen vrijwel het hele jaar door worden gedragen!