Leren Wedge

Koturny is een uitvinding waarmee je jezelf zelfverzekerd, stabiel en ... hoog kunt voelen! Dergelijk schoeisel in zowel de winter als de zomer is een perfecte aanvulling op de outfit van elke vrouw met een kleine lengte, enthousiast om enkele centimeters toe te voegen.

Wedge sandalen

Bij het kiezen van sandalen met sleehak is het de moeite waard om niet alleen aandacht te besteden aan hun snit, hielhoogte, maar ook aan het materiaal waaruit ze zijn gemaakt. Natuurlijk leer verbrandt de voeten niet, veroorzaakt geen afdrukken en is zacht, en daarom zijn de schoenen comfortabel.

Wedge schoenen

Laarzen gemaakt van natuurlijk leer op sleehakken zijn een goed idee voor de winter, wanneer we vrouwelijk en mooi willen voelen en tegelijkertijd stabiel zijn zelfs op een gladde ondergrond. Hoge laarzen van natuurlijk leer of suède zijn de perfecte aanvulling op een wollen jas en een smalle broek of kokerrok.

Het kiezen van wigschoenen is niet alleen een kwestie van mode. Het blijkt dat dit enkele van de meest comfortabele schoenen zijn die centimeters toevoegen. Dankzij hen voel je je beter en netter - zonder het risico van vermoeide voeten.