Naszbut 037 / Een beige klittenband herenpantoffels

Artikel niet beschikbaar ;(

Beige herenpantoffels met klittenband, vervaardigd door Naszbut, zijn schoenen van de hoogste kwaliteit. Het is perfect voor zomer- en lentewandelingen, naar het werk en ook - tijdens vakantiereizen.


Naszbut-schoenen worden gekenmerkt door een hoge duurzaamheid. Het is mogelijk dankzij het natuurlijke leer, dat volledig van deze schoenen is gemaakt. Het is de moeite waard om toe te voegen dat het een karakteristieke klittenbandsluiting heeft. Dankzij hen hoeft de eigenaar van schoenen zich geen zorgen te maken dat zijn schoenen op het minst verwachte moment van hun voeten glijden.


Door de handige klittenbandsluiting zijn deze schoenen ook zeer eenvoudig aan te passen aan de vorm en grootte van de voet, wat zich duidelijk vertaalt in meer loopcomfort. De introductie van een speciale, zachte binnenzool maakt het schoeisel op zijn beurt volledig ongevoelig voor de effecten van zelfs zeer onregelmatige oppervlakken.


Kortom, de beige herenslippers van Naszbut zijn een garantie voor hoogwaardige afwerking, duurzaamheid en veiligheid van de gebruiker.

  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Materiaal binnenzool: Echt leer
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Kleur: beige

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|