schuim

Schuimschoenen hebben één ding gemeen: ze zijn heel licht, dus worden ze gewillig gebruikt door zowel kinderen als volwassenen.

Slippers en schuimslippers

In ons aanbod vindt u onder andere lichte en comfortabele schuimslippers, evenals flip-flops - ook merkschoenen. Ze zijn gemakkelijk te reinigen, dus ze spelen vaak ook de rol van schoenen die worden gebruikt tijdens de zomermaanden of tijdens vakantietrips.

Overschilderingen van schuim

Fabrikanten concurreren ook in het aanbieden van laarzen van schuim. Het was in dit soort schoenen dat gewicht vaak een probleem was dat het moeilijk maakte om te dragen, vooral voor kinderen. Momenteel is dit geen probleem meer, omdat het gewicht van deze schoenen verrassend laag is.

Schuimschoen is ook een garantie voor duurzaamheid, omdat het een materiaal is dat niet gemakkelijk vervormt. Het is moeilijk om ze te vernietigen en hun parameters te veranderen, dus ze werken op slechtere ondergronden en op plaatsen waar andere schoenen snel vervormd raken. Het schuim maakt ook elke decoratie met grafische elementen mogelijk.