Moeilijke liefde, of hoe je comfortabele hakken kunt kopen

Liefde voor schoenen met hoge hakken is soms een liefde zonder wederkerigheid. Waarom zijn de spelden waar we van houden zo ongemakkelijk? Zijn er perfecte hakken? Hoe vind je de hoge hakken waar je de rest van je leven aan wilt besteden, of op zijn minst een paar seizoenen? Het geheim van elke succesvolle relatie is ... compromis.

Grootte is belangrijk!

In tegenstelling tot het uiterlijk, is het kiezen van de juiste maat schoenen met hoge hakken helemaal geen eenvoudige zaak. Stiletto's, vooral de hoge, om goed op de voet te blijven zitten, zijn mogelijk iets strakker dan de standaardmaat die u draagt. Onthoud echter dat je stevig op je hielen moet zeggen, likdoorns en opgetrokken vingers, omdat je voeten elkaar moeten respecteren.

Ik denk dat ieder van ons een sprookje onthoudt over Assepoester die de schoen aan de bal verliest. De tijden zijn veranderd, dus als je een feestkoningin wilt worden, kun je geen uitglijdende schoenen betalen. Een sprookje over een afwezig meisje dat schoenen naait, leert ons ook over een belangrijker onderwerp. Assepoester naar haar droombal speelde alleen tot middernacht, en de eigenaar van mooie schoenen zou zeker de hele nacht in hen moeten dansen.

Het komt vaak voor dat zelfs grote pennetjes een beetje breken en te los worden. Dit is meestal het geval voor plastic schoenen, hoewel schoenen gemaakt van natuurlijke materialen ook onderhevig zijn aan dit fenomeen, hoewel in mindere mate. Als je suède of leren slofjes niet kunt betalen en het gevoel hebt dat het schoeisel te groot is, kun je siliconen inserts gebruiken.

Pumps On High Heel Gianmarko 70/1 beige

Hoe hoger, hoe beter?

Deze regel is alleen van toepassing op je partner, aan de zijkant waarvan je jezelf kunt presenteren op je droomhielen. Het principe "hoe hoger hoe beter" werkt omgekeerd, in het geval van hielhoogten. Hoewel exorbitant hoge laarzen verleiden met een mooie uitstraling en de benen van de eigenaar versterken, zijn ze niet comfortabel en ook niet gezond voor de wervelkolom en voeten, waarvoor bewegen op 'stelten' geen natuurlijke positie is. Een gezonde hakhoogte is 4-5 cm, terwijl een hak van maximaal 7 cm hoogte als een perfecte hoogte voor de dag wordt beschouwd. Hakken van meer dan 10 cm zijn meer een avondkeuze voor vrouwen die al getraind zijn in het bewegen op hoge hakken.

Bij hoge schoenen moeten we ons mooi, comfortabel en comfortabel voelen. Zeker indicator voor de stabiliteit van de hiel is ingebed in het midden van de hiel. Verder dames delicate adviestarieven iets lager schoenen, aangezien dan, telsnelheid verhouding tussen de lengte en de hoogte van de hiel. Elegantki met grotere voeten kan zich veel hogere pantoffels veroorloven.

Het interieur telt

Bij het winkelen voor schoenen en de beslissing om voor langere tijd met hen te binden, moet u ook op enkele details letten. Voeten zoals natuurlijke materialen, daarom zal de beste keuze schoeisel zijn met een vulling gemaakt van organische grondstoffen - zoals zacht leer. Het is ook de moeite waard om na te gaan of er naden in het interieur zijn die tijdens het lopen de huid kunnen wrijven of irriteren.

Liefde, vooral liefde voor hoge hakken, kent geen grenzen. We moeten echter niet vergeten dat mooie, maar onstabiele en ongemakkelijke schoenen alleen geschikt zijn voor de tentoonstelling. Het geheim van een succesvolle relatie is nabijheid, daarom zijn vrolijke schoenen schoenen die veel contact hebben met de voet. Zorg ervoor dat je je hart of jezelf niet breekt, omdat je de helft van je salaris besteedt aan slofjes die in de kast liggen of eenzame schoenen die de warmte van je delicate voeten missen.